Πέμπτη, 28/03/2024 | 21:55

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Δημητρίου στην εταιρεία Γαλακτομικών προϊόντων …Δημητρίου

640 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/04/2023, 6:25 μμ | 0 σχόλια

Σε εκδήλωση παρουσίασης των γαλακτομικών προϊόντων της εταιρείας Δημητρίου στην Βαλανιδορράχη της Δημοτικής Ενότητας Φαναρίου του Δήμου Πάργας βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Πρέβεζας του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Δημητρίου. Σε έναν ακόμη σταθμό της  των επισκέψεών του στο νομό Πρέβεζας ο Γιώργος Δημητρίου είδε κόσμο να τον υποδέχεται με θέρμη, να του σφίγγει το χέρι και να του εύχεται καλή επιτυχία.

 

Την ίδια εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου, ο Δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς, ο Θεματικός αντιπεριφερειάρχης Αχιλλέας Γκούμας, ο Περιφερειακός σύμβουλος και υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ΠαύλοςΦραγκούλης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας Γιάννης Μπούρης, η Δημοτική σύμβουλος Ελένη Κολιοφώτη κ.α.

Ιδιαίτερο φωτογραφικό στιγμιότυπο το τελευταίο με τον Γιώργο Δημητρίου, τον πρώην νομαρχιακό σύμβουλο και ζωντανή ιστορία του ποδοσφαίρου μας Γιώργο Χριστοδούλου (Λούης) και με τον άλλο άντρα υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στο νομό Πρέβεζας Παύλο Φραγκούλη, δείγμα του πολιτικού πολιτισμού που χαρακτηρίζει τον Γιώργο.

Ο Γιώργος Δημητρίου σχολίασε στα μέσα κοινωνικλής δικτύωσης για την επίσκεψή του ως εξής:

“Η εταιρεία των Λάζαρου και Νίκου Δημητρίου ιδρύθηκε το 2018 και αναπτύσσεται ταχύτατα στον τομέα των γαλακτοκομικών προϊόντων.
Η αγάπη και το παθος τους για την δημιουργία εξαιρετικών γεύσεων, σε συνάρτηση με τις νέες πρότυπες και σύγχρονες εγκαταστάσεις της, που εγκαινίασε σήμερα, προσφέρουν στους καταναλωτές ποιοτικά ντόπια προϊόντα προστατευόμενης ονομασίας προέλευσης Π.Ο.Π. με την επωνυμία ΠΑΡ.ΓΑ.
Λάζαρε, Νίκο, Αγγελική , πολλά συγχαρητήρια για τον επαγγελματισμό σας και την αγάπη σας για τον τόπο.”

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα