Πέμπτη, 28/03/2024 | 14:30

Ετοιμότητα από το υπουργείο πολιτισμού και τον Δήμο Πρέβεζας για το κάστρο του Παντοκράτορα

271 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 05/04/2023, 11:25 πμ | 0 σχόλια

Ένα από τα ζητήματα που αποτελεί από μόνο του ειδική και ιδιαίτερη θεματική ενότητα για την Πρέβεζα, τέθηκε στην υπουργό πολιτισμού κατά την επίσκεψή της με το κυβερνητικό κλιμάκιο στην Περιφερειακή ενότητα Πρέβεζας και είναι το κάστρο του Παντοκράτορα.

Όλα δείχνουν πλέον ότι τόσο από την πλευρά του Δήμου Πρέβεζας όσο και το υπουργείου πολιτισμού υπάρχει ετοιμότητα κάτι που ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος.

Για τη συνεργασία του υπουργείου πολιτισμού και του δήμου Πρέβεζας και όλες τις απαραίτητες ενέργειες που έχουν γίνει αναφέρθηκε ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, σημειώνοντας ότι πλέον Δήμος Πρέβεζας και υπουργείο πολιτισμού πιέζουν για την χρηματοδότηση των 4 εκατομμυρίων ευρώ για τη χρηματοδότηση των μελετών για το κάστρο του Παντοκράτορα, τον κ. Στέλιο Πέτσα.  Όλα δείχνουν ότι υπάρχει η σχετική ετοιμότητα και ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα από την πλευρά του κ. Πέτσα για τη χρηματοδότηση, κάτι άλλωστε που ο ίδιος είχε ανακοινώσει κατά την επίσκεψή του στην Πρέβεζα το καλοκαίρι του 2022.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα