Πέμπτη, 18/07/2024 | 06:59

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα “Μαφίας” με εμπλοκή αστυνομικών- Πάνω από 60 οι εμπλεκόμενοι

484 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 20/04/2023, 3:02 μμ | 0 σχόλια

Έξι αστυνομικοί φέρονται να εμπλέκονται στη μεγάλη εγκληματική οργάνωση τύπου «μαφίας» την οποία κατάφερε να εξαρθρώσει η ΕΛΑΣ.
Συνολικά στη δικογραφία βρίσκονται τα ονόματα 64 ατόμων, ενώ παράλληλα τρεις από τους έξι αστυνομικούς φαίνεται ότι ήταν αδέρφια.
Πρόκειτα για ένα κύκλωμα στα ίχνη του οποίου έφτασε η ΕΛΑΣ και από τη Μεγάλη Δευτέρα (10/4), έχει παραδοθεί στην Εισαγγελία Αθηνών, από το Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής, ο φάκελος της ογκωδέστατης δικογραφίας την οποία σχημάτιζε επί 2,5 χρόνια
Η οργάνωση αυτή δρούσε με πρακτικές μαφίας, καθώς προχωρούσε σε εκβιασμούς, προστασία νυχτερινών μαγαζιών και χρησιμοποιούσε όλα τα έκνομα μέσα των περιπτώσεων αυτών για να αποκομίσει οικονομικά κέρδη.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που μεταδίσει ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, oι δράστες υπόσχονταν σε άτομα με μεγάλη οικονομική επιφάνεια ότι θα διπλασιάσουν τα χρήματα τους, όταν καταλάβαιναν όμως ότι έπεφταν θύμα απάτης ζητούσαν τα χρήματα πίσω με αποτέλεσμα να «βάζουν» μπράβους να τους ξυλοκοπούν φτάνοντας στα πρόθυρα απόπειρας ανθρωποκτονίας.
Όσο για τους φερόμενους ως εμπλεκόμενους αστυνομικούς, φέρονται να τροφοτούσαν τους δράστες με στοιχεία και συγκεκριμένα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα από το policeonline

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα