Σάββατο, 20/04/2024 | 13:18

Πρέβεζα: Ράδιο…Αρβύλα τα περί άστεγης οικογένειας;-Απαιτείται προσοχή στη διαχείριση ευαίσθητων ζητημάτων

569 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 06/03/2023, 1:29 μμ | 0 σχόλια

Κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι υπήρξε πολύτεκνη άστεγη οικογένεια, στην πόλη της Πρέβεζας και ότι χρειάζονταν βοήθεια γιατί αναγκάζονταν να κοιμηθεί σε κάποιο από τα στρατόπεδα τς Πρέβεζας.

Η ΤΟΜΗ στην ενημέρωση κινητοποιήθηκε για το ζήτημα, έψαξε, ρώτησε αλλά δεν υπήρξαν σημάδια ή ίχνη που να αποδεικνύουν τέτοιο γεγονός. Το.. αφήγημα για την οικογένεια ήταν ότι η οικογένεια με επώνυμο … Πελοποννήσου, ήταν 4μελής, η μητέρα έφυγε από τη ζωή από ανίατη ασθένεια και ότι ο πατέρας αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Παρά τη σχετική έρευνα που έγινε από μέρους μας δεν κατέστη δυνατό να διασταυρώσουμε σχετικά στοιχεία με την πολύτεκνη οικογένεια που κατά τις πληροφορίες ζει άστεγη στην Πρέβεζα.

1ον Εάν είναι Ράδιο Αρβύλα, είναι επικεικώς επικίνδυνο να αναπαραγάγονται ψευδείς ειδήσεις που προσβάλλουν τον πολιτισμό και την αλληλεγγύη της Πρέβεζας.

2ον : Όσοι επιχειρούν να επενδύσουν πολιτικά πάνω σε καταστάσεις δυστυχίας είναι διπλά επικίνδυνοι και όταν δεν υφίσταται καν τέτοιο ζήτημα και μέσω φημολογίας γίνεται προσπάθεια να επενδύσει κάποιος πολιτικά, είναι τριπλά επικίνδυνος!

Σε κάθε περίπτωση απαιτείται προσοχή στη διαχείριση ευαίσθητων ζητημάτων.

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα