Πέμπτη, 28/09/2023 | 10:13

ΠΑΣΟΚ: Ψεύδη Μητσοτάκη, βουλευτών της Ν.Δ. και Περιφερειάρχη,στους Ηπειρώτες

223 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 22/03/2023, 4:16 μμ | 0 σχόλια

Με αφορμή την δήλωση Πρωθυπουργού στις εκπομπή «πρωταγωνιστές»  για την σιδηροδρομική σύνδεση της Ηπείρου, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ιωαννίνων, σε ανακοίνωση του αναφέρει τα εξής:

“Η παραδοχή  του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη για την σιδηροδρομική σύνδεση της Ηπείρου ως  σεναρίου  επιστημονικής φαντασίας, αποδεικνύει σε υπέρτατο βαθμό τα ψεύδη του ιδίου, του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, των Βουλευτών της Ηπείρου καθώς και του Περιφερειάρχη απέναντι στους Ηπειρώτες.

Αυτή τη φορά ο Πρωθυπουργός ήξερε αλλά απέδειξε ότι και όλοι ήξεραν, απλώς συνέχιζαν να ψεύδονται, όπως  καθημερινά έχουν μάθει να ψεύδονται για να υφαρπάξουν για μια ακόμη φορά την ψήφο των πολιτών της Ηπείρου, χαρακτηριστικό παράδειγμα η σύνδεση του οδικού άξονα Ιωάννινα-Κακαβιά.

Οι Ηπειρώτες τους έμαθαν  όπως άλλωστε και ολόκληρη η Ελλάδα δυστυχώς μέσα και από το τραγικό συμβάν των Τεμπών, με την απώλεια αθώων ψυχών.

Τα συμπεράσματα έχουν εξαχθεί και θα επικυρωθούν στην κάλπη, ζούνε στη δική τους  πραγματικότητα, αυτοθαυμάζονται και διεκδικούν πλέον δικαίως μια θέση στο sequel της ταινίας STAR TREK. “

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα