Πέμπτη, 25/04/2024 | 21:21

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Πρέβεζα η Γ΄Φάση Σχολής Προπονητών UEFA B

935 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 09/03/2023, 2:55 μμ | 0 σχόλια
Με τις γραπτές εξετάσεις ολοκληρώθηκε η διαδικασία της Γ΄Φάσης Σχολής Προπονητών UEFA B, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας μετά από πρόσκληση της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.
Στη διαδικασία συμμετείχαν περίπου 40 άτομα από όλη τη χώρα τα οποία παρακολούθησαν την πενθήμερη διαδικασία κατάρτισης σε χώρους που παραχώρησαν ο Δήμος Πρέβεζας και η ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας .
Το δικό τους καλωσόρισμα απεύθυναν στους προπονητές ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος , ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας Θωμάς Κάρτσακλας, ενώ τις ευχαριστίες για την φιλοξενία και τη διάθεση των χώρων ανταπέδωσε εκ μέρους όλων ο εκπαιδευτής Γιάννης Βονόρτας.
Ο κ. Γεωργάκος συγκεκριμένα ανέφερε:
“Είναι μεγάλη μας χαρά που η Πρέβεζα φιλοξένησε μια σημαντική αθλητική διαδικασία. Η αναβάθμιση των αθλητικών μας εγκαταστάσεων, το μοναδικό φυσικό τοπίο, το ήπιο κλίμα και οι υποδομές μας καθιστούν την πόλη μας ως έναν ελκυστικό και εύκολα προσβάσιμο προορισμό, αφού μπορεί να συνδυαστεί ένα πρόγραμμα προετοιμασίας ή προπόνησης με τουρισμό καθόλη τη διάρκεια του έτους. Ευχαριστώ θερμά την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και ιδιαίτερα τον πρόεδρό της Θωμά Κάρτσακλα για την όλη διοργάνωση.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα