Σάββατο, 20/04/2024 | 06:16

Θλίψη και αποτροπιασμός για τους βανδαλισμούς στο 8ο δημοτικό σχολείο Πρέβεζας

339 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 13/03/2023, 11:12 πμ | 0 σχόλια

Καταστροφές στις παιδικές χαρές, καταστροφές στο Πάρκο Δημοκρατίας, καταστροφές και στο 8ο δημοτικό σχολείο Πρέβεζας; Η κατάσταση έχει ξεφύγει με τις φθορές, τις καταστροφές και τους βανδαλισμούς σε χώρους των δημοτών Πρέβεζας.

Μόνο θλίψη και αποτροπιασμό προκαλούν οι βανδαλισμοί στο 8ο δημοτικό σχολείο Πρέβεζας και ενώ αρμόδια επιτροπή θα μπορούσε να προστατεύσει τους δημόσιους χώρους των δημοτών Πρέβεζας, η αντιπολίτευση του Δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας, αρκέστηκε στο να καταψηφίσει μία τέτοια πρόταση και να να μιλά για… καταστολή κι άλλα… μυθικά.

Φανερά δυσαρεστημένος ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος για τους βανδαλισμούς στο 8ο δημοτικό σχολείο Πρέβεζας, τόνισε: Μόνο θλίψη, αποτροπιασμό αλλά και μία μεγάλη απορία για ποιο λόγο και με ποιο σκεπτικό,, προκαλούν οι θλιβερές αυτές εικόνες του άνανδρου και ανεγκέφαλου βανδαλισμού μίας τάξης του 8ου Δημοτικού Σχολείου. Κάποιοι αποφάσισαν να τα βάλουν με τα θρανία, την υλικοτεχνική υποδομή και τα βιβλία των μικρών μαθητών και παιδιών μας που σήμερα πολύ πιο ώριμα από τους ανώριμους βανδάλους και μόνο με την απορία γιατί μας το έκαναν αυτό δεν μπόρεσαν να κάνουν το μάθημα στη δική τους τάξη. Η αστυνομία κάνει ήδη το καθήκον της να βρεθούν οι υπαίτιοι της καταστροφής της περιουσίας όλων των Δημοτών και της αναίτιας αυτής πράξης και ο Δήμος θα προβεί στις ενέργειες της αρμοδιότητάς του. Ντροπή και αίσχος σε αυτούς που το έπραξαν!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα