Πέμπτη, 28/03/2024 | 20:07

ΕΤΑΝΑΜ Α.Ε.: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ LEADER

377 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/03/2023, 10:08 πμ | 0 σχόλια

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ/ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΝΑΜ ΑΕ ΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ LEADER 
«του Στρατηγικού Σχεδίου της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΣΣ ΚΑΠ) 2023-2027»
ΤΩΝ  ΝΟΜΩΝ ΑΡΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Η Αναπτυξιακή Νοτίου Ηπείρου – Αμβρακικού Α.Ε. Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΕΤΑΝΑΜ ΑΕ ΟΤΑ), στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης για την προετοιμασία  υποβολής του νέου τοπικού προγράμματος  LEADER, της Παρέμβασης Π3-77-4.1 «Στήριξη για Τοπική Ανάπτυξη μέσω του LEADER/Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων)» του Στρατηγικού Σχεδίου της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΣΣ ΚΑΠ) 2023-2027»

καλεί του ενδιαφερόμενους σε  ενημερωτική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί    την Παρασκευή 03-03-2023 και ώρα 18:30 στην αίθουσα Επιμελητηρίου Πρέβεζας.

Για τον ολοκληρωμένο και επιτυχή σχεδιασμό του νέου προγράμματος, είναι απαραίτητη η ενεργός συμμετοχή όλων των κοινωνικών εταίρων και φορέων στις ενέργειες διαβούλευσης/ ενημέρωσης. Στο πλαίσιο αυτό, οι φορείς της περιοχής, αλλά  και ο τοπικός πληθυσμός έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν προτάσεις, απόψεις και ιδέες, τόσο για τον καθορισμό της περιοχής εφαρμογής, όσο και μία καταρχήν εκδήλωση του επενδυτικού ενδιαφέροντός τους.

Στελέχη της ΕΤΑΝΑΜ θα παρουσιάσουν το περιεχόμενο και τις δυνατότητες του νέου προγράμματος (κατηγορίες έργων, δικαιούχους, ποσοστά ενίσχυσης, κλπ).

Επίσης θα δίνεται η δυνατότητα συστηματικής καταγραφής του αρχικού επενδυτικού ενδιαφέροντος στην προτεινόμενη περιοχή, όπου σχεδιάζεται η εφαρμογή του νέου προγράμματος  LEADER.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να απευθύνονται στα γραφεία της ΕΤΑΝΑΜ, στη Δ/νση Λ. Ιωαννίνων 210 στην Πρέβεζα τηλ. Επικοινωνίας 26820 89150-1  email:etanam@etanam.gr, καθώς και στην ιστοσελίδα της εταιρίας www.etanam.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα