Παρασκευή, 24/03/2023 | 10:41

Επίσκεψη του Δ.Σ. της χορωδίας Πρέβεζας “ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΑ” στις αρχές της πόλης

344 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 15/03/2023, 11:20 πμ | 1 σχόλιο

Την Τρίτη 14 Μαρτίου 2023, αντιπροσωπεία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της χορωδίας Πρέβεζας «ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΑ», πραγματοποίησαν εθιμοτυπική επίσκεψη γνωριμίας στον Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας κ. Στράτο Ιωάννου και στον Δήμαρχο της πόλης κ Νίκο Γεωργάκο στα γραφεία τους στην Περιφερειακή Ενότητα και στο Δημαρχείο.
Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης και ο κ. Δήμαρχος έδωσαν τα συγχαρητήρια για την εκλογή του νέου Δ.Σ. και διατύπωσαν ευχές για την επιτυχία στο έργο του.

Ακολούθησε συζήτηση, στη οποία τα μέλη του Δ.Σ. της χορωδίας ευχαρίστησαν για την βοήθεια, που έχουν δώσει η Περιφέρεια και ο Δήμος μέχρι σήμερα και κατέθεσαν τις ιδέες και τον προγραμματισμό τους σχετικά με την μελλοντική πορεία της χορωδίας, την παρουσία της και την προσφορά της στην πόλη.
Τόσον ο κ. Ιωάννου, όσο και ο κ. Γεωργάκος είδαν πολύ θετικά τις προτάσεις της χορωδίας και διαβεβαίωσαν ότι θα συνεχίσουν να είναι αρωγοί και υποστηρικτές των ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΩΝ και στο μέλλον.

Οι επισκέψεις του Δ.Σ, σε φορείς της πόλης θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.

 

1 σχόλιο για “Επίσκεψη του Δ.Σ. της χορωδίας Πρέβεζας “ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΑ” στις αρχές της πόλης”

  1. Ο/Η Ελένη Ροντήρη λέει:

    Αυτή η χορωδία όπως και οι άλλες της πόλης προσφέρει σημαντικό πολιτιστικό έργο. Παρακαλώ να κάνετε ό,τι μπορείτε εσείς οι δημοσιογράφοι που γνωρίζετε πολύ κόσμο στην πόλη μας να πειστούν νέοι άνθρωποι να πλαισιώσουν τις χορωδίες για να μην πάψουν να υπάρχουν κάποια στιγμή όταν οι σημερινοί χορωδοί αποσυρθούν λόγω ηλικίας. Οι εθιμοτυπικές επισκέψεις στις αρχές μακάρι να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα