Πέμπτη, 18/07/2024 | 06:50

ΕΛΜΕ Πρέβεζας: Απεργία και Συλλαλητήριο την Πέμπτη 16 Μαρτίου

341 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 15/03/2023, 12:48 μμ | 0 σχόλια

24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ – ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ

Συγκέντρωση: Πρέβεζα, Παλιά ΚΤΕΛ, ώρα 10:30πμ

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Πρέβεζας καλεί όλους/ες τους/τις συναδέλφους/ισσες να συμμετάσχουν στην 24ωρη Πανδημοσιοϋπαλληλικής Πανελλαδικής απεργιακής κινητοποίησης την Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023, ενώνοντας τη φωνή των δημοσίων υπαλλήλων με αυτή των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα, για να απαιτήσουμε με τη ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ:

  • να έρθουν στην επιφάνεια οι πραγματικοί ένοχοι του εγκλήματος των Τεμπών και να αποδοθούν οι ευθύνες στους υπαίτιους.
  • να σταματήσει η πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων, της εμπορευματοποίησης και της λειτουργίας των δημοσίων υπηρεσιών με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια, να σταματήσει να αντιμετωπίζεται η προστασία της εργασίας και της ζωής ως κόστος.

Το έγκλημα των Τεμπών δεν θα συγκαλυφθεί.

Διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει, ζωή με σύγχρονα δικαιώματα, ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

Με αφορμή την παραπληροφόρηση του Υπουργού Εσωτερικών, που αναπαράγουν και διάφορες ιστοσελίδες ότι δήθεν η 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ για την Πέμπτη 16 του Μάρτη βγήκε παράνομη, ενημερώνουμε τους εργαζόμενους στο Δημόσιο ότι αυτό είναι απολύτως ψευδές. Αυτές τις φήμες τις διέδωσε με Δελτίο Τύπου το Υπουργείο Εσωτερικών κάτω από το φόβο της λαϊκής κατακραυγής. Η απεργία θα γίνει κανονικά.

Παράνομη βγήκε σήμερα η απεργία-αποχή από τη διαδικασία αξιολόγησης και στοχοθεσίας στο Δημόσιο (όχι η απεργία-αποχή από την ατομική αξιολόγηση των εκπαιδευτικών), που δεν έχει καμιά σχέση με την 24ωρη απεργία της 16ης του Μάρτη.

Καλούμε τον υπουργό να ανασκευάσει ΑΜΕΣΑ. Καλούμε όσα ΜΜΕ γράφουν ανακρίβειες να ανασκευάσουν και να μην παραπληροφορούν τους πολίτες.

ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ στην ΑΠΕΡΓΙΑ την Πέμπτη 16 Μαρτίου

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα