Τετάρτη, 17/04/2024 | 00:19

Βουτιά στο κενό από γυναίκα στο γεφύρι της Άρτας

882 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 06/03/2023, 11:01 πμ | 0 σχόλια

 

Στο γεφύρι της Άρτας έφτασε μόνη της 64χρονη γυναίκα και έκανε βουτιά στο κενό.

Περαστικός που έτυχε να δει το συμβάν έτρεξε και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.

Οι αστυνομικοί θεωρούν πως έχουν να κάνουν με απόπειρα αυτοκτονίας της γυναίκας, από το ιστορικό γεφύρι της Άρτας. Η 64χρονη έφτασε μόνη στο σημείο και κάποια στιγμή έπεσε στο κενό. Τραυματίστηκε αλλά ευτυχώς οι διασώστες την πρόλαβαν ζωντανή. Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και φαίνεται να κερδίζει τη μάχη για τη ζωή της. Οι λόγοι που την ώθησαν σε αυτό που έκανε παραμένουν άγνωστοι. Σε μια προσπάθεια να αποσαφηνιστούν, οι αστυνομικοί έχουν ξεκινήσει να παίρνουν καταθέσεις από στενά φιλικά και συγγενικά της πρόσωπα.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ΔΙΑΣ και καθώς η στάθμη των νερών του ποταμού δεν ήταν υψηλή κατάφεραν να απομακρύνουν από το σημείο της πτώσης. Επρόκειτο για 64χρονη Ελληνίδα που έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Σύμφωνα με το epirus-tv, στην περιοχή έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε και διακόμισε τη γυναίκα στο νοσοκομείο της Άρτας.

Σημειώνεται ότι η 64χρονη που είχε τις αισθήσεις της όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες φέρει ευτυχώς τραύματα που δεν είναι απειλητικά για τη ζωή της ενώ από την αστυνομική έρευνα δεν προέκυψε εμπλοκή άλλου προσώπου, στην πτώση που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα