Παρασκευή, 19/04/2024 | 12:34

Υποψήφιος σύμβουλος με την “Ανάπτυξη Τώρα” ο Ιατρός Γρηγόρης Χατζόπουλος

355 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 07/02/2023, 11:57 πμ | 0 σχόλια

Η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας “Ανάπτυξη Τώρα” με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Νίτσα, ανακοινώνει την προσχώρηση στην παράταξη του μαιευτήρα-γυναικολόγου Γρηγόρη Χατζόπουλου, ο οποίος θα είναι υποψήφιος σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου. Επέλεξε για πρώτη φορά να συμμετέχει στη διεκδίκηση της ψήφου των δημοτών, επιλέγοντας την “Ανάπτυξη Τώρα” ως τη δύναμη που θα φέρει το πραγματικά νέο στο Δήμο Πρέβεζας.

Ο Γρηγόρης Χατζόπουλος γεννήθηκε στην Δυτική Γερμανία στις 12 Σεπτεμβρίου 1966. Σπούδασε ιατρική στο Κλουζ της Ρουμανίας, όπου αρίστευσε και ειδικεύτηκε στη χειρουργική κλινική του ΓΝ Πρέβεζας και στο Μαιευτικό και Γυναικολογικό Τμήμα του Περιφερειακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα». Εργάστηκε για χρόνια ως ιδιώτης γιατρός, αλλά και στον δημόσιο τομέα, έχοντας εξελιχθεί πλέον σε Επιμελητή Α’ Γυναικολογίας –Μαιευτικής στο Νοσοκομείο της Λευκάδας.

Έχει πληθώρα συμμετοχών σε ιατρικές επιστημονικές εταιρείες.

Ο Γρηγόρης Χατζόπουλος έχει μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές, όντας Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, τμήματος Ιατρικής Σχολής, Χειρουργικού Τομέα, Μαιευτικής – Γυναικολογικής κλινικής. Έχει διδάξει με την ιδιότητα του Πανεπιστημικού υπότροφου και Διδάσκοντα στο Πανεπστήμιο Δυτικής Μακεδονίας Τμήμα Μαιευτικής. Παρακολουθεί σεμινάρια της 6ης ΥΠΕ ως υποψήφιος Εκπαιδευτής  Εκπαιδευτών .                  Η ερευνητική του δουλειά έχει φιλοξενηθεί σε πολλά συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και μέσω δημοσιεύσεων σε επιστημονικά περιοδικά. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Ο κ. Χατζόπουλος αναμένεται να προσφέρει πολλά στην “Ανάπτυξη Τώρα”, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με τον Στρατηγικό Σχεδιασμό του Δήμου Πρέβεζας για θέματα υγείας, δομών υγείας, ιατρικού τουρισμού αλλά και τουρισμού ευεξίας.

 

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα