Πέμπτη, 28/03/2024 | 18:25

Πρέβεζα: Πήραν σβάρνα τις πίτες, πάνε… απροσκάλεστοι και κάθονται με τους εκλεγμένους (;!);

992 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 05/02/2023, 8:19 μμ | 0 σχόλια

 

Εποχή που σύλλογοι, φορείς κ.α.  κόβουν πίτες είναι η εποχή που διανύουμε, αλλά μέχρι την άνοιξη που έρχονται εκλογές, κάποιοι φροντίζουν να… βγουν στο ξέφωτο να τους δει ως πολιτικά πρόσωπα ο κόσμος που πηγαίνει σε πίτες.

Προσκεκλημένοι σε πίτες είναι ασφαλώς οι εκλεγμένοι φορείς μας, οι αιρετοί του νομού Πρέβεζας, όμως το ωραίο είναι ότι παρατηρήθηκε ότι πάνε και… υποψήφιοι ή μελλοντικοί υποψήφιοι και αναφερόμαστε κυρίως σε επίπεδο εθνικών εκλογών.

Και σαν να μη φτάνει αυτό, κάθονται και στα τραπέζια των επισήμων. Ναι, οι υποψήφιοι επιλέγουν να καθίσουν με αυτούς που ο λαός του νομού Πρέβεζας εκφράζοντας την πολιτική του βούληση, δια της ψήφου του, τους όρισε εκπροσώπους του τόπου.

Αλήθεια αγαπητοί αναγνώστες και αγαπητές αναγνώστριες θα πηγαίνατε πουθενά απροσκάλεστοι; Θα ήσασταν απλά υποψήφιοι ή μελλοντικοί υποψήφιοι και θα είχατε το θράσος να είστε ομοτράπεζοι με τους εκλεγμένους φορείς; Με τους αιρετούς της περιοχής μας; Βέβαια κάποιοι πιο… προχωρημένοι είναι προσκεκλημένοι, κλείνουν τραπέζια και δεν κάνουν τον κόπο ούτε να τηλεφωνήσουν να τα ακυρώσουν… απλά εξαφανίζονται ως δια μαγείας. Αυτούς θα τους εξαφανίσει κι ο λαός, θα είναι σαν να μην υπήρξαν…

Μυστήρια νοοτροπία; Όχι και τόσο μυστήρια, ορισμένοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν κι άλλες ομορφιές, για λίγα ψηφαλάκια. Είμαι σίγουρος ότι η προεκλογική περίοδος που διανύουμε θα προσφέρει και άφθονο γέλωτα.

Ο… Εξάδελφος του ΤΟΜΕΑΡΧΗ Νο 14

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα