Τετάρτη, 22/03/2023 | 02:12

Ιωάννα Καμακάρη: Πολύ δυνατή Υποψηφιότητα για την “Ανάπτυξη Τώρα” και τον Γιώργο Νίτσα

667 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 11/02/2023, 12:18 μμ | 0 σχόλια

Μία ακόμη πολύ δυνατή υποψηφιότητα ανακοινώνει η ανεξάρτητη Δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” και ο υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας Γιώργος Νίτσας.

Η Ιωάννα Πάσχου -Καμακάρη είναι μια δραστήρια γυναίκα και ιδιαίτερα αγαπητή στην τοπική μας κοινωνία και την προηγούμενη φορά που είχε εκτεθεί ως υποψήφια Δημοτική σύμβουλος με την παράταξη “Δήμος της Καρδιάς μας” είχε πάει πολύ ψηλά και για λίγες ψήφους έμεινε εκτός δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας.

Ακολουθεί το Δελτίο τύπου της Ανεξάρτητης Δημοτικής παράταξης του Δήμου Πρέβεζας “Ανάπτυξη Τώρα”. 

Η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα”, με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας τον Γιώργο Νίτσα, ανακοινώνει ότι η Ιωάννα Πάσχου-Καμακάρη θα είναι υποψήφια με την παράταξη στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

Αναφορικά με την υποψηφιότητά της η κα Πάσχου-Καμακάρη δήλωσε:

“Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Νικόπολη μέχρι τα 16 μου χρόνια και τότε γνώρισα και παντρεύτηκα τον σύζυγό μου Μιχάλη Καμακάρη!

Έκτοτε ζουσα στη Ελευσίνα όπου έκανα και την οικογένειά μου!

Το 2010 αποφασίσαμε να έρθουμε πίσω, στον τόπο που γεννήθηκα και λατρεύω. Εγκατασταθήκαμε στο όμορφο Κανάλι! Η οικογένειά μου μεγάλωσε και απέκτησα και 5 υπέροχα εγγόνια.

Λόγω γάμου είχα αφήσει το σχολείο και πολλά όνειρα ανεκπλήρωτα. Ετσι, πριν από μερικά χρόνια αποφάσισα να τα κατακτήσω. Αποφάσισα να τελειώσω το σχολείο και ταυτόχρονα να σπουδάσω κάτι που το λάτρευα. Κατάφερα να πάρω το δίπλωμα μου και να γίνω δασκάλα pilates . Η αγάπη μου για τον άνθρωπο μου έδωσε δύναμη. Μετά από πολύ διάβασμα και εκπαίδευση κατάφερα να πάρω το επόμενο δίπλωμα στο Life coaching. Είμαι Life coach ( προπονητής ζωής).

Αυτό που με προβληματίζει και με στεναχωρεί ειδικά απ’ όταν απέκτησα εγγόνια είναι το μέλλον τους σ’ αυτόν τον τόπο. Δεν θέλω μεγαλώνοντας να νιώσουν την ανάγκη να φύγουν από αυτόν τον τόπο γιατί πνίγονται. Γιατί δεν τους προσφέρει αυτά που ονειρεύτηκαν και ούτε καν τα αυτονόητα. Με κούρασαν οι υποσχέσεις και τα θα…..

Δεν ανήκω σε κανένα κόμμα και σε κανένα χρώμα.

Σέβομαι τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός αλλά πρέπει να καταλάβουμε πως σε ό,τι αφορά το Δήμο μας αυτά πρέπει να μείνουν στην άκρη. Και επίσης με κούρασαν τα ίδια και τα ίδια.

Η Πρέβεζα έχει πολλές δυνατότητες και δεν χρειάζεται να τις απαριθμήσω σήμερα.

Φτάνει να υπάρχει θέληση και αγάπη για τον τόπο μας.

Προσωπικά και χωρίς να φανεί εγωιστικό πιστεύω στον εαυτό μου. Θέλω να μου δοθεί η ευκαιρία, θέλω και μπορώ να συμβάλλω στην προσπάθεια της “Ανάπτυξης Τώρα” για ένα καλύτερο αύριο. Επέλεξα τον συνδυασμό του Γιώργου Νίτσα γιατί με κέρδισε η ευγένεια του σαν άνθρωπος.

Το “τσαγανό” του, γιατί τολμάει και δεν φοβάται να συγκρουστεί.

Είναι σταθερός στις απόψεις του, είναι ειλικρινής και το σημαντικότερο έχει πραγματικό όραμα για τον τόπο μας. Στο φινάλε ας δώσουμε την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να μας αποδείξουν τι μπορούν να κάνουν. Φτάνει οι ίδιοι και οι ίδιο στην ίδια καρέκλα, με την ίδια… καραμέλα”.   

 Η Ανάπτυξη Τώρα καλωσορίζει και ευχαριστεί ιδιαίτερα την Ιωάννα για την επιλογή  της να συνεργαστεί αυτή την φορά με την ανεξάρτητη παράταξή μας. Η διάθεση προσφοράς και η θετική ενέργειά της θα μας δώσει περισσότερη δύναμη για την επίτευξη του στόχου μας. 

Καλό αγώνα και καλή επιτυχία Ιωάννα.

 

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα