Παρασκευή, 29/03/2024 | 03:11

Ασταμάτητα τα κορίτσια του Φιλαθλητικού – Κέρδισαν και τον ΠΑΣ Γιάννινα

255 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 15/02/2023, 9:31 μμ | 0 σχόλια

Ούτε ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να σταματήσει το αήττητο σερί του Φιλαθλητικού, όπου για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος σε εξ’ αναβολής αγώνα στο ΔΑΚ Πρέβεζας, τα κορίτσια του Πέτρου Παπαδόπουλου κέρδισαν με 3-1 στα σετ.

Μετά και από αυτή την σπουδαία νίκη ο Φιλαθλητικός παραμένει αήττητος στην κατηγορία και βρίσκεται μόνος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το πρώτο σετ οι αθλήτριες του Φιλαθλητικού το κέρδισαν σχετικά εύκολα με 25-16, για να κάνουν το 1-0.

Στο δεύτερο σετ οι φιλοξενούμενες βρίσκονταν πίσω στο σκορ καθ’ όλη την διάρκειά του, όμως τα λάθη κυρίως στην επίθεση των κοριτσιών του Φιλαθλητικού, έδωσαν το δικαίωμα για την ισοφάριση σε 1-1 με 25-23.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα στο δεύτερο σετ έχασε την αθλήτρια Τάσση, η οποία μετά από δυνατό καρφί, στην προσπάθειά της να πατήσει στο παρκέ γλίστρησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι.

Άμεσα ο γιατρός του αγώνα έδωσε τις πρώτες βοήθειες, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε την αθλήτρια του ΠΑΣ Γιάννινα στο Νοσοκομείο Πρέβεζας για περαιτέρω εξετάσεις.

Ευτυχώς οι εξετάσεις έδειξαν απλά μία βαριά κάκωση, η οποία θα αφήσει εκτός γηπέδων την Τάσση για αρκετό διάστημα.

Στα επόμενα δύο σετ ο Φιλαθλητικός δεν δυσκολεύτηκε να επιβληθεί και τελικά να τα κερδίσει με  25-17 και 25-11, για να κάνει το τελικό 3-1.

Επόμενο παιχνίδι για τον Φιλαθλητικό είναι το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στο ΔΑΚ Πρέβεζας, όπου υποδέχεται την ομάδα της Νέας Γενεάς, ομάδα που βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Διαιτητές: Αποστόλου, Φλούδας.

Φ.Γ.Σ Πρέβεζας (Πέτρος Παπαδόπουλος): Πατακιάρα, Κοσμίδου, Ηλιάδη, Θεοδωράκη, Τζαλαλή, Valeria, Ζιώγου, Σιούλα, Τοτσίδου, Μητσοπούλου, Κούκα.

ΠΑΣ Γιάννινα (Μαρία Μπράγια): Βασιλείου, Αδάμου, Δασκάλου, Πάντου, Μάντη, Τερζίου, Σαρλή, Τάσση, Χαμπηλομάτη, Sobchuk, Λεράκη, Γούλα, Πετρουγάκη.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα