Πέμπτη, 18/04/2024 | 11:48

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Δήμος Πρέβεζας

346 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 31/01/2023, 11:36 πμ | 0 σχόλια

Με πολλές ευχές και προσδοκίες για καλή και δημιουργική χρονιά πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Πρέβεζας. Παρόντες στην τελετή στο Πολιτιστικό Κέντρο ήταν ο Δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λεωνίδας Αργυρός , οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Δαρδαμάνης, Γρηγόρης Κουμπής, Γιώργος Σαριάνογλου και Νίκος Παγγές , καθώς και οι εργαζόμενοι του Δήμου.
Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος , ο οποίος ευχήθηκε σε όλους υγεία, ευτυχία και πρόοδο.
Την χαρά του που μετά από μια δύσκολη , λόγω της πανδημίας , περίοδο έγινε εφικτή η συνάντηση αυτή εξέφρασε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, υπογραμμίζοντας ότι η υγεία ήταν και είναι το πολυτιμότερο αγαθό για τον καθέναν.


Ο κ. Γεωργάκος ζήτησε από τους εργαζόμενους να συνδράμουν με όλες τους τις δυνάμεις και την εμπειρία τους το έργο της Δημοτικής Αρχής, προκειμένου να υλοποιήσει έργα και παρεμβάσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη αναβαθμίζοντας τις υποδομές και τις υπηρεσίες προς τους πολίτες.
Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας με τα φλουριά να αντιστοιχούν σε ημέρες άδειας.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα