Παρασκευή, 29/03/2024 | 16:43

Ορειβατικός σύλλογος Πρέβεζας: ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΕ ΠΑΡΓΑ – ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2023

379 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 12/01/2023, 4:29 μμ | 0 σχόλια

Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023 ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Πρέβεζας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στην Πάργα. 

Πριν την κοπή της πίτας έγινε πεζοπορία η οποία ξεκίνησε λίγο πριν την Πάργα με κατεύθυνση τον οικισμό Λιβαδάρι στην συνέχεια στον Πεζοβολιό (από όπου απολαύσαμε την υπέροχη θέα προς την Πάργα, το Ιόνιο και τα γύρω βουνά) και κατάληξη την πόλη της Πάργας. Σε αυτήν συμμετείχαν περισσότεροι από πενήντα ορειβάτες και πεζοπόροι, μέλη και φίλοι του Συλλόγου μας. Η πεζοπορία έγινε σε συνεργασία με τους Φίλους Πεζοπορίας και Ορειβασίας Πάργας, τους οποίους και ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Μετά την πεζοπορία ακολούθησε φαγητό και γλέντι σε εστιατόριο της Πάργας.

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες από την Πρέβεζα, Λευκάδα, Βόνιτσα, Πάργα και Ιωάννινα που βρέθηκαν μαζί μας σε αυτή μας την εξόρμηση και την κοπή της πίτας.

 

Ευχόμαστε χρόνια πολλά, καλή χρονιά, καλές και ασφαλείς αναβάσεις σε ελεύθερα βουνά!

 

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Πρέβεζας συμπληρώνει σε λίγες ημέρες 32 χρόνια λειτουργίας και όπως όλα αυτά τα χρόνια φιλοδοξεί να συνεχίσει να καλλιεργεί την αγάπη των μελών και φίλων του για την φύση, τα βουνά και την ορειβασία. Με την στήριξη των 150 και πλέον μελών του συνεχίζει με εξορμήσεις και το 2023 σε βουνά της Ελλάδας και γειτονικών χωρών. 

φωτό: αρχείου

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα