Πέμπτη, 25/04/2024 | 14:47

Μητέρα σκότωσε το 11 μηνών μωρό της και πήγε σε ξενοδοχείο – Πώς ξεσκεπάστηκε το έγκλημα

801 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 02/01/2023, 10:00 πμ | 0 σχόλια

Στο φως η αλήθεια για το έγκλημα

 

που συγκλονίζει τη Βέροια. Ένα μωρό μόλις 11 μηνών βρέθηκε νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα. Ομολόγησε και συνελήφθη η μητέρα του…

Επιβεβαιώθηκαν οι αρχικές πληροφορίες για το νεκρό μωρό στο φράγμα του Αλιάκμονα στη Βέροια. Η 29χρονη μητέρα του, που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα και στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε κλινικές, ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι το σκότωσε. Ότι το άφησε στα παγωμένα νερά τη νύχτα της Παραμονής του 2023, με αποτέλεσμα το αγγελούδι να ξεψυχήσει. Η γυναίκα ομολόγησε και συνελήφθη. Είχε προηγηθεί η καταγγελία που έκαναν οι γονείς της, όταν διαπίστωσαν πως η κόρη τους, έπεφτε σε αντιφάσεις και έδειχνε να βρίσκεται σε ένα κόσμο δικό της.

Αργότερα όμως ομολόγησε αυτό που είχε κάνει. Πήγε μάλιστα τους αστυνομικούς στο σημείο, στο φράγμα του Αλιάκμονα, όπου το αγγελούδι ήταν νεκρό. Δύτες της ΕΜΑΚ βούτηξαν στα νερά και ανέσυραν το αγγελούδι. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο νεκρό, με τους γιατρούς να μην έχουν το παραμικρό περιθώριο να το επαναφέρουν.

Τελικά το βρέφος εντοπίστηκε από αστυνομικούς στο φράγμα του Αλιάκμονα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βέροιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας συνέλαβαν τη μητέρα, η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα καθώς είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρικές κλινικές.

 

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

ΠΗΓΗ-φώτο: newsit.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα