Παρασκευή, 19/04/2024 | 16:38

Με το δεξί στο 2023 ο Φιλαθλητικός – Κέρδισε με 3-0 την Σταυρούπολη

348 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 07/01/2023, 8:03 μμ | 0 σχόλια

Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2023 η ομάδα βόλεϊ του Φ.Γ.Σ Πρέβεζας, η οποία κέρδισε το απόγευμα του Σαββάτου στο ΔΑΚ Πρέβεζας την ομάδα της Σταυρούπολης με 3-0 στα σετ (25-9), (25-19) και (25-13).

Ο ΦΙλαθλητικός με το νέο μεταγραφικό του απόκτημα την Σοφία Τζαλαλή, πήρε τη νίκη συνεχίζοντας το αήττητο, αφού μετά τις 9 αγωνιστικές μετρά ισάριθμες νίκες, έχοντας 27 βαθμούς με 27 σετ υπέρ και μόλις 2 κατά.

Τα κορίτσια του Πέτρου Παπαδόπουλου παρουσίασαν ένα εξαιρετικό παιχνίδι δείχνοντας το δυνατό δέσιμο μεταξύ τους, κάτι που τονίστηκε και στις δηλώσεις των παικτριών του Φιλαθλητικού μετά το τέλος του αγώνα.

Την επόμενη αγωνιστική ο Φιλαθλητικός ταξιδεύει στην Λάρισα, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού.

Διαιτητές: Φλούδας, Αποστόλου

Φ.Γ.Σ Πρέβεζας (Πέτρος Παπαδόπουλος): Πατακιάρα, Κοσμίδου, Ηλιάδη, Θεοδωράκη, Μέλου, Τζαλαλή, Ζιώγου, Τοτσίδου, Μητσοπούλου, Κούκα.

Ε.Ο. Σταυρούπολης (Ακριτίδης Γιώργος): Σαλταφερίδου, Μιχαηλίδου, Παπακωνσταντίνου, Κουτσολουκά, Μουρατίδου, Καδίρη, Ερκέκογλου λ / Τζήκα λ, Βουγιουκλίδου, Κεραμιδάκη. (Καλέση, Τάκη, Παπά)Parshyna..

Γραφείο Τύπου


Φιλαθλητικός Γ.Σ Πρέβεζας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα