Παρασκευή, 19/04/2024 | 22:37

Εξαιρετική παρουσίαση του παιδικού μενού που σερβίρει η Πρέβεζα

1246 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 12/01/2023, 11:00 μμ | 0 σχόλια

Αναφορικά με την καινοτόμα δράση η οποία περιλαμβάνει υποέργα που στόχο έχουν να καταστήσουν την Πρέβεζα ως πόλη φιλική για τα παιδιά που υλοποιεί ο Δήμος της Πρέβεζας  με το πρόγραμμα  «Childfriendlydestinations» με ακρωνύμιο «WONDER», έγινε παρουσίαση του παιδικού Μενού το απόγευμα της Πέμπτης 12 Ιανουαρίου στο κατάστημα εστίασης “Ο Καλοφαγάς” του Βασίλη Δόση στην παραλία Πρέβεζας.

Το μενού το οποίο αποτελείται από πίτες, ζυμαρικά και άλλα υλικά τα οποία παράγονται στην περιοχή παρουσίασε ο CHEF και επίτιμος πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων κ. Αναστάσιος Τόλης που κατάγεται από το Ζερβό Πρέβεζας και έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με τον συγκεκριμένο τομέα.
Σκοπός όπως είπε είναι τα παιδιά να συνηθίσουν στην υγιεινή διατροφή και να δοκιμάσουν τα νόστιμα προϊόντα του τόπου μας προσαρμοσμένα στις δικές τους απαιτήσεις.
Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν στην παρασκευή των φαγητών αυτών στο εστιαστόριο Καλοφαγάς την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου και την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου στο “ΤΕΞΑΣ” του Θανάση Βρεττού.
Στο εστιατόριο “οΚαλοφαγάς” το απόγευμα της Πέμπτης 12 Ιανουαρίου βρέθηκαν μικροί και μεγάλοι , οικογένειες που απόλαυσαν το παιδικό μενού. Μια παρουσίαση που απέσπασε ευμενή σχόλια και κριτικές, ανάμεσα στον κόσμο που βρέθηκε στην παρουσίαση και ο πρόεδρος της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Πολύκαρπος Χαλκίδης με την οικογένειά του.
Όσο για τον Βασίλη Δόση, όπως βλέπετε στα φωτογραφικά στιγμιότυπα ποζάρει με καμάρι κρατώντας τα πιάτα που περιέχουν το παιδικό μενού!
Η παρουσίαση του Μενού που σερβίρει η Πρέβεζα ήταν δίχως άλλο εξαιρετική!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα