Τετάρτη, 17/04/2024 | 01:24

Χριστουγεννιάτικες επισκέψεις για ευχές του Βουλευτή Λευκάδας Θανάση Καββαδά

313 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 23/12/2022, 6:25 μμ | 0 σχόλια

Χριστουγεννιάτικες επισκέψεις για ευχές του Βουλευτή Λευκάδας Θανάση Καββαδά στο Νοσοκομείο, το Γηροκομείο, τα ΚΑΠΗ και το Κέντρο Υγείας Λευκάδας

 

Επισκέψεις ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων πραγματοποίησε σήμερα ο Βουλευτής Ν. Λευκάδας, Θανάσης Καββαδάς, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας, στο Γηροκομείο, στο ΚΑΠΗ και στο Κέντρο Υγείας Λευκάδας. 

Στο Νοσοκομείο ο Βουλευτής είχε την ευκαιρία να ακούσει τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τα παιδιά του 6ου Νηπιαγωγείου και του Μουσικού Σχολείου. Τους ευχήθηκε τα Χρόνια Πολλά, λέγοντας ότι οι παιδικές φωνές ήταν η καλύτερη εισαγωγή στις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η παρουσία τους ήταν μια όαση χαράς για τους εργαζόμενους και τους ασθενείς. 

Στη συνέχεια, ευχαρίστησε όλο το προσωπικό, το οποίο χαρακτήρισε «καρδιά και ψυχή» του Νοσοκομείου, ενώ επισκέφθηκε τις κλινικές και ευχήθηκε στους ασθενείς και τους συνοδούς τους για τα Χριστούγεννα και τη Νέα Χρονιά. 

Τέλος, με το Διοικητή συζήτησαν στο γραφείο του θέματα που αφορούν τη λειτουργία του νοσοκομείου και τον ενημέρωσε ότι χθες η Υφυπουργός Υγείας, κ. Μίνα Γκάγκα ενέκρινε 4 νέες θέσεις επικουρικών γιατρών (μαιευτικής γυναικολογίας, ιατρικής βιοπαθολογίας, νεφρολογίας και γενικής ιατρικής) οι οποίες εξέφρασε την ελπίδα ότι θα καλυφθούν σύντομα. 

Στη συνέχεια ο Βουλευτής συναντήθηκε με τον Διευθυντή του Γηροκομείου, Πατέρα Παναγιώτη Ζαβιτσάνο. Εξήρε την ανεκτίμητη κοινωνική προσφορά της Ιεράς Μητρόπολης Λευκάδας και Ιθάκης και επανέλαβε την αμέριστη στήριξή του στο έργο της, αναφερόμενος και στην πρόσφατη εξασφάλιση 20.000 ευρώ από το Υπουργείο Εργασίας για τη χρηματοδότηση του Γηροκομείου.

Επίσης, ο Βουλευτής επισκέφθηκε το ΚΑΠΗ Λευκάδας, εξέφρασε την αγάπη και το σεβασμό του και αντάλλαξε ευχές με τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.

Τέλος, επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Λευκάδας όπου επίσης ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά, με υγεία, ευτυχία και ειρήνη για όλους.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα