Πέμπτη, 28/03/2024 | 19:10

Στην εντατική ο Νίκος Ξανθόπουλος

473 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 20/12/2022, 12:37 μμ | 0 σχόλια

Στην εντατική εισήχθη επειγόντως ο ηθοποιός Νίκος Ξανθόπουλος λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, λόγω της προχωρημένης ηλικίας του, οι γιατροί έκριναν απαραίτητο ο Νίκος Ξανθόπουλος να νοσηλευτεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, προκειμένου ο οργανισμός του να επανέλθει στο προηγούμενο επίπεδο.

Η κόρη του, Μαρία, επιβεβαίωσε ότι ο 88χρονος χρειάστηκε να περάσει την πόρτα του νοσοκομείου, ωστόσο δεν προχώρησε σε διευκρινήσεις.

Σημειώνεται ότι η υγεία του Νίκου Ξανθόπουλου κλονίστηκε όταν η σύζυγός του τον περασμένο Μάιο αρρώστησε βαριά. Όλη η οικογένεια όμως είναι στο πλευρό του τού δίνει κουράγιο και δύναμη και αναμένει την ημέρα που θα πάρει εξιτήριο.

Ο Νίκος Ξανθόπουλος πριν από αρκετά χρόνια πήρε τη μεγάλη απόφαση να πουλήσει την όμορφη και απόμερη βίλα του στη Φιλοθέη και να αγοράσει μία αρκετά μεγάλη έκταση στην εξοχή στα περίχωρα της Αττικής όπου και θα δημιουργούσε τον επίγειο παράδεισό του.

Ο ίδιος ανεβάζει στην προσωπική του σελίδα στο Facebook σχεδόν καθημερινά φωτογραφίες από τον επίγειο παράδεισό του, θέλοντας να μοιραστεί με τους φίλους του τις πιο όμορφες γωνιές του.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα