Κυριακή, 01/10/2023 | 13:37

Σε κλίμα χαράς και παρουσία του Δημάρχου ο στολισμός του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο ΚΑΠΗ Πρέβεζας

376 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 07/12/2022, 6:04 μμ | 0 σχόλια

Μια όμορφη γιορτή για τα μέλη του διοργάνωσε σήμερα το ΚΑΠΗ Πρέβεζας με αφορμή τον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου που προσέφερε ο Δήμος δίνοντας την χαρά και την αισιοδοξία που είχαν στερηθεί οι ηλικιωμένοι συμπολίτες μας τα χρόνια της πανδημίας.
Παρόντες στην γιορτή ήταν ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λεωνίδας Αργυρός και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Φώτης Ζέρβας, οι οποίοι αντάλλαξαν ευχές με τα μέλη και τους εργαζόμενους της δομής εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η νέα χρονιά θα είναι καλύτερη για όλους.

 


Ο κ . Γεωργάκος στις εγκάρδιες συνομιλίες του με τα μέλη του ΚΑΠΗ επεσήμανε ότι τις μέρες των Χριστουγέννων οφείλουμε να είμαστε ακόμη πιο κοντά στους ευάλωτους συμπολίτες μας, ενώ υπογράμμισε ότι ο Δήμος δεν θα αφήσει κανέναν μόνο του και θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του για να στηρίξει εκείνους που έχουν ανάγκη.
Το δικό του καλωσόρισμα απεύθυνε και ο κ. Αργυρός εκφράζοντας το αμέριστο ενδιαφέρον του Δήμου για την τρίτη ηλικία και τις ιδιαίτερες ανάγκες της.
Οι ηλικιωμένοι ευχαρίστησαν τον δήμαρχο για την όμορφη γιορτή και τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την αναβάθμιση των υπηρεσιών στο ΚΑΠΗ, ενώ όλοι μαζί δοκίμασαν γλυκίσματα και τραγούδησαν κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια με την μουσική υπόκρουση του Ντάνου Μηνιάδη.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα