Πέμπτη, 28/03/2024 | 15:04

Π.Ε. Λευκάδας: Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Κτενά στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας

268 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 22/12/2022, 4:56 μμ | 0 σχόλια

Π.Ε. Λευκάδας: Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Κτενά στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας

Την καθιερωμένη επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας, ενόψει Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, πραγματοποίησε σήμερα (22/12/2022) το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς.

Αρχικά, ο Αντιπεριφερειάρχης είχε συνάντηση με το Διοικητή του ΓΝΛ, Ιωάννη Μπάκαβο, και στη συνέχεια και οι δύο επισκέφθηκαν τους χώρους του Νοσοκομείου και αντάλλαξαν ευχές με το προσωπικό.

«Με τον κύριο Διοικητή έχουμε αναπτύξει μια ζεστή προσωπική σχέση και μια εξαιρετική συνεργασία. Η σημερινή εθιμοτυπική μου επίσκεψη εκτός από την ανταλλαγή ευχών περιελάμβανε και μια εποικοδομητική συζήτηση για ζητήματα που αφορούν το Νοσοκομείο. Παρόλο που τα θέματα Υγείας δεν είναι στον σκληρό πυρήνα των αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας, ως Περιφερειακή Αρχή είμαστε δίπλα στο Νοσοκομείο Λευκάδας και θα συνεχίσουμε να συμβάλλουμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας.

 

 

 

Επίσης, είχα την ευκαιρία να ανταλλάξω ευχές με το προσωπικό και να τους ευχαριστήσω για τις προσπάθειες που καταβάλλουν» ανέφερε ο κ. Κτενάς μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα