Παρασκευή, 19/04/2024 | 02:50

Πρέβεζα-Εστίαση: Ξεκίνησε μία ελπιδοφόρα προσπάθεια -Γράφει ο Σπύρος Πλέουρας

469 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 29/12/2022, 8:04 μμ | 0 σχόλια

 

Με τον επί σειρά ετών πρόεδρο των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος που σήκωσε βάρη στους ώμους του για τον κλάδο και τράβηξε κουπί, Σπύρο Κόκκαλη και τον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο να στηρίζει έμπρακτα και με κάθε τρόπο την προσπάθεια, συναντήθηκαν εκπρόσωποι της εστίασης στην Πρέβεζα και βάζουν μπρος για μεγάλα πράγματα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπήρξε: Τη δική του “φωνή”, αποκτά ο σύλλογος καταστηματαρχών εστίασης και συναφών επαγγελμάτων Πρέβεζας και στη δεύτερη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Θεοφανείου την Τετάρτη, αποφασίστηκε να προχωρήσουν οι διαδικασίες για το καταστατικό και στην συνέχεια να εκλεγεί νέα διοίκηση που θα δρομολογήσει τις νέες συνθήκες, θα παίρνει θέση στις εξελίξεις των ημερών και των αναγκών που προκύπτουν καθημερινά. Η προσωρινή 10μελής διοίκηση θα προχωρήσει τις διαδικασίες ώστε να πάρει νόμιμη μορφή και να πραγματοποιήσει εκλογές για την εκλογή διοίκησης. Το σωματείο έχει σκοπό την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου. Να θυμίσουμε ότι το ιδρυτικό καταστατικό στην πρώτη συνάντηση που έγινε πριν λίγες ημέρες παρουσία του Δημάρχου Νίκου Γεωργάκου και του νομικού συμβούλου του Δήμου Πρέβεζας Αλέξανδρου Βουκελάτου υπέγραψαν πάνω από 35 επιχειρηματίες της Εστίασης, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και από άλλους επαγγελματίες του κλάδου.”

Από αυτή την προσπάθεια εξυπακούεται ότι ο τόπος μας μπορεί να βγει πολλαπλά ωφελημένος. Ο συνδυασμός των πιο έμπειρων με το νέο και φιλόδοξο αίμα, με νέες ιδέες, μπορεί να αποδειχθεί ένας εκπληκτικός συνδυασμός προβολής και στήριξης του τόπου μας.

Οι Πρεσβευτές μας στον τουρισμό που κατά γενική ομολογία τα καταφέρνουν περίφημα, αυτοί που ο έλληνας και ξένος επισκέπτης συναντά και αντικρίζει το χαμόγελο και τη φιλική τους συμπεριφορά, αυτοί που έχουν δίκαια αποκτήσει τη φήμη για την υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών το πάνε ένα βήμα παραπέρα και μπράβο τους.

Μπροστά μας μετά την ολοκλήρωση των γιορτών που διανύουμε, θα μπούμε στην προ Καρναβαλική περίοδο. Και Προ Καρναβαλική περίοδος για την Πρέβεζα που εξαιτίας του Καρναβαλικού Κομιτάτου, διαθέτει το μεγαλύτερο Καρναβάλι σε Ήπειρο και Αιτωλοακαρνανία τόσο από πλευράς εκδηλώσεων όσο και συμμετοχών, σημαίνει πολλά…

Αν θεωρήσουμε δεδομένο ότι μικρές και μεγάλες Απόκριες η Πρέβεζα μέσα στο καταχείμωνο θα γίνει προορισμός για πολύ κόσμο, είναι πολύ πιθανό μία εβδομάδα νωρίτερα, ο “Κόκκινος Χορός” να ανάψει από πιο νωρίς το φυτίλι της Καρναβαλικής ευτυχίας, όμως είναι ακόμη σχετικά νωρίς να επεκταθούμε.

Από τους καταστηματάρχες της Εστίασης στην Πρέβεζα ξεκίνησε μια ελπιδοφόρα προσπάθεια και η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.

Προσωπικά είμαι αισιόδοξος, εύχομαι όλα να πάνε όσο το δυνατόν καλύτερα!

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα