Παρασκευή, 29/03/2024 | 08:30

Πα-τέρας δολοφόνησε με φριχτό τρόπο τα τέσσερα παιδιά του για να εκδικηθεί τη γυναίκα του

726 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 16/12/2022, 1:43 μμ | 0 σχόλια

Ένας πατέρας σκότωσε με ένα μαξιλάρι και ένα μαχαίρι τα τέσσερα μικρά παιδιά του και το πιο εξοργιστικό είναι ότι είπε πως έκανε τη δολοφονία για να εκδικηθεί τη γυναίκα του. Τι κακό είχε κάνει η γυναίκα του; Τον είχε εγκαταλείψει.

Ο πατέρας από τη Βραζιλία είπε πως αποφάσισε να κάνει αυτή την αποτρόπαια πράξη, δολοφονώντας τα παιδιά του για να εκδικηθεί την γυναίκα του και μητέρα των άτυχων παιδιών, επειδή τον χώρισε. Τα άψυχα σώματα των άτυχων παιδιών ηλικίας 3, 6, 8 και 11 ετών, βρέθηκαν την περασμένη Τρίτη (13.12.2022) στο σπίτι του δολοφόνου στην πόλη Αλβοράδα, στη νότια Βραζιλία.

Η αστυνομία άρχισε τις έρευνες για να βρει τον δολοφόνο. Οι υποψίες έπεσαν αμέσως στον πατέρα, ο οποίος είχε εξαφανιστεί. Ο 28χρονος Νταβίντ Ντα Σίλβα Λέμος εντοπίστηκε τελικά μια μέρα μετά, την Τετάρτη σε ξενοδοχείο της πόλης και φυσικά συνελήφθη.

Οι σοκαριστικές λεπτομέρειες της δολοφονίας
Ο πατέρας ομολόγησε την πράξη του και περιέγραψε τις σοκαριστικές λεπτομέρειες της δολοφονίας των παιδιών του. Ο Νταβίντ Ντα Σίλβα Λέμος είπε στην αστυνομία ότι είχε ποτίσει τα παιδιά με κάποιο τσάι για να τα ηρεμήσει. Αμέσως μετά τα σκότωσε με ένα μαξιλάρι (επιχείρησε να τα πνίξει) και τελικά τα μαχαίρωσε μέχρι θανάτου. Τα παιδιά βρέθηκαν νεκρά στο σπίτι με μαχαιριές όταν μέλη της οικογένειας κάλεσαν την αστυνομία.

Η γιαγιά των παιδιών και μητέρα της συζύγου του 28χρονου Βραζιλιάνου δολοφόνου, πιστεύει ότι ο γαμπρός της σκότωσε τα μικρά παιδιά για να «εκδικηθεί» τη μητέρα τους, με την οποία είχε χωρίσει πρόσφατα. «Είχε ήδη επιτεθεί στην κόρη μου. Η σχέση τους είχε τελειώσει οριστικά, αλλά το έκανε για να φτάσει στην κόρη μου – είμαι σίγουρη γι’ αυτό – με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Είναι δειλός» είπε η γιαγιά των άτυχων παιδιών.

Είχε επιτεθεί στη γυναίκα του
Σύμφωνα με την αστυνομία στον δράστη είχε απαγορευτεί να πλησιάζει την 24χρονη γυναίκα καθώς της είχε επιτεθεί. Το ζευγάρι ήταν μαζί για 12 χρόνια, αλλά χώρισε όταν ο δράστης επιτέθηκε στη σύντροφό του τον Σεπτέμβριο. Το 24χρονο θύμα είχε καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία και είχαν βγει περιοριστικά μέτρα εναντίον του. Οι συγγενείς δήλωσαν ότι τα παιδιά επρόκειτο να επιστρέψουν στη μητέρα τους τις επόμενες ημέρες. Η αστυνομία της Βραζιλίας ανέφερε ότι ο δράστης είχε στείλει απειλητικά μηνύματα στην πρώην σύντροφό του λίγο πριν γίνουν οι δολοφονίες.

ΠΗΓΗ-φώτο: newsit.gr

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα