Πέμπτη, 02/02/2023 | 00:50

Νίκος Οικονομόπουλος: «Μπορείς να είσαι άθεος αλλά όχι να λες δεν υπάρχει Θεός»

232 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 30/12/2022, 12:21 μμ | 0 σχόλια

Με αφορμή τη κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Νίκου Οικονομόπουλου, το πάνελ του Happy Day και συγκεκριμένα ο Δημήτρης Παπανώτας, σχολίασαν κάποιες δηλώσεις του τραγουδιστή.

Το νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Νίκου Οικονομόπουλου αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες στο ΑΝΤ1+ και πλάνα προβλήθηκαν στην εκπομπή «Happy Day». Ο τραγουδιστής με τη σειρά του έκανε τις δηλώσεις του στο πρωινό μαγκαζίνο του Alpha, ενώ ο Δημήτρης Παπανώτας σχολίασε με τη σειρά του τις δηλώσεις του καλλιτέχνη.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος όπως δήλωσε χαρακτηριστικά για την πίστη του στη θρησκεία: «Γενικά ήμουν αντισυμβατικός σε όλα. Ήξερα ότι έχω καλή φωνή. Με το που ξεκίνησα, βίωσα τον ανταγωνισμό. Σε όλα. Ήμουν σίγουρος ότι θα κλάψω, το ήξερα. Εγώ ζω με το παρελθόν. Άθεος μπορεί να είσαι, αλλά όχι να λες ότι δεν υπάρχει Θεός. Για εμένα υπάρχει. Η πρώτη σκέψη που πέρασε από το μυαλό μου. “θα βγω νικητής”».

Στο πάνελ της πρωινής εκπομπής του Alpha σχολιάστηκε η «ζεστή» σχέση που έχει ο τραγουδιστής με τον πνευματικό του.

 

Το σχόλιο του Δημήτρη Παπανώτα για τον Νίκο Οικονομόπουλο

Πιο συγκεκριμένα ο Δημήτρης Παπανώτας, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Νίκου Οικονομόπουλου για την πίστη του στον Θεό και τόνισε: «Όπως σας έχω πει γι’ αυτούς που δηλώνουν άθεοι σιγά ρε φιλαράκο λίγο με προσβάλεις, με όλο αυτό το πηγαίο σου, το ίδιο μπορεί να προσβάλλεται κάποιος όταν έχει όλο αυτό το πηγαίο του Θεού. Λέω εγώ τώρα… τι θα έλεγα αν ήμουν ειδικός επικοινωνίας σε έναν άνθρωπο… με μέτρο. Και το “πιστεύω” με μέτρο και το “είμαι άθεος” με μέτρο».

 

Καθηλώνει ο Νίκος Οικονομόπουλος: «Μπορείς να είσαι άθεος αλλά όχι να λες δεν υπάρχει Θεός»

 

Κάνοντας αναφορά στο επάγγελμα του τραγουδιστή και στις εμφανίσεις του στα μπουζούκια σημείωσε: «Δεν θα βγει και ντυμένος καλόγερος, μην ξεχνάμε ότι η δουλειά μας είναι να βγαίνουν από πίσω και πέντε γυμνές να χορεύουν. Μπουζούκια είναι και να μην έχει χορεύτριες ο Νίκος Οικονομόπουλος θα είναι το κοινό “γυμνό” από κάτω».

Δείτε το βίντεο

Στη συνέχεια της τοποθέτησής του ο ίδιος ανέφερε: «Η εγχώρια showbiz εδώ δεν έχει καταλάβει πως μπορεί να λες ότι θες, όποτε σου κατέβει για να χτίσεις μια δημόσια εικόνα. Με ενοχλεί που δεν έχουν αντιληφθεί την ανάγκη να πάρουν έναν άνθρωπο που ξέρει τι πρέπει να πεις, πότε πρέπει να το πεις και γιατί πρέπει να το πεις».

ΠΗΓΗ: i-diakopes.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα