Πέμπτη, 18/04/2024 | 11:28

Με τραύματα στη μύτη και στα δόντια ο Νίκος Δένδιας μετά το λιποθυμικό επεισόδιο

422 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 29/12/2022, 11:36 πμ | 0 σχόλια

Ο Νίκος Δένδιας αναχώρησε με ελικόπετρο, ακυρώνοντας το σημερινό του πρόγραμμα
Εσπευσμένα αναχώρησε από το Άγιον Όρος ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, ακυρώνοντας το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας, μετά το λιποθυμικό επεισόδιο που είχε νωρίς το πρωί της Πέμπτης (29/12) στην Ιερά Μονή Ξενοφώντος.

Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, λίγο μετά τις 7 το πρωί, ο κ. Δένδιας αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε, με αποτέλεσμα να πέσει στο δάπεδο και να χτυπήσει σοβαρά στη μύτη και στα δόντια, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Voria.

Στη Μονή σήμανε συναγερμός και ο κ. Δένδιας δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας Αγίου Όρους. Άμεσα κλήθηκε ελικόπτερο προκειμένου να παραλάβει τον υπουργό Εξωτερικών και να τον μεταφέρει στην Αθήνα.

Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει καμία ανησυχία και σύμφωνα με πληροφορίες το επεισόδιο ήταν ορθοστατικής υπότασης.

Σημειώνεται ότι η διήμερη επίσκεψη του Νίκου Δένδια στην Αθωνική Πολιτεία ξεκίνησε επεισοδιακά χθες, καθώς το ελικόπτερο που τον μετέφερε δεν μπόρεσε να προσγειωθεί στο ελικοδρόμιο των Καρυών, ούτε σε εκείνο της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου, έτσι η αποστολή κατέβηκε στην Ιερά μονή Μεγίστης Λαύρας.

ΠΗΓΗ: thestandard.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα