Πέμπτη, 25/04/2024 | 23:51

Κώστας Μπάρκας: Ο κύριος Μητσοτάκης θα έρθει στα μέρη μου στην Ήπειρο, ευτυχώς δεν θα έρθει στην Πρέβεζα

566 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 18/12/2022, 1:34 μμ | 0 σχόλια

 

Στην εκπομπή του ΣΚΑΪ “Δεκατιανοί” ήταν φιλοξενούμενος ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας, με τον Κώστα Καραγκούνη από τη ΝΔ και τον Παύλο Γερουλάνο από το ΠΑΣΟΚ.

Είναι ανάγκη να γίνουν εκλογές για να μπορέσουμε να τελειώσουμε με αυτή τη ζοφερή κατάσταση, αυτό το ζοφερό περιβάλλον είπε στο ξεκίνημα της τοποθέτησής του ο Κώστας Μπάρκας. Ο κύριος Μητσοτάκης έχει το μαχαίρι και το πεπόνι για το πότε θα γίνουν οι εκλογές είπε ακόμα ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ προοδευτική συμμαχία. Σε ότι αφορά τη δική του εκτίμηση για το πότε θα γίνουν οι εκλογές ο κ. Μπάρκας υπογράμμισε: “Για να πω τη μαύρη μου αλήθεια ήμουν στην αρχή ότι θα το πάει μέχρι τέλους. Με αυτά που ανακοίνωσε εν είδει βοήθειας ” εκεί άρχισαν οι Δημοσιογράφοι να τον διακόπτουν, όπως συμβαίνει πολύ συχνά-πυκνά στον ΣΚΑΪ όταν είναι φιλοξενούμενος βουλευτής ή εκπρόσωπός του κόμματος της αξιωματικής αντπιπολίτευσης. Κάτι που έχει κουράσει και θυμίζει ενορχήστρωση… Ο Κ. Μπάρκας αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η κυβέρνηση επί 1,5 χρόνο δεν χτύπησε την αισχροκέρδεια, ότι έχουμε πάνω 20% πληθωρισμό στα βασικά είδη κατανάλωσης και η βοήθεια που δίνεται στα ελληνικά νοικοκυριά είναι… 70 λεπτά την ημέρα.

“Για να ολοκληρώσω, επειδή θα έρθει και στα μέρη μου ο κ. Μητσοτάκης, στην Ήπειρο, ευτυχώς δεν θα έρθει στην Πρέβεζα, στο Μέτσοβο φαντάζομαι ότι και λόγω υψομέτρου θα έχει αυτή τη διάυγεια να αποφασίσει την ακριβή ημερομηνία των εκλογών και τελικά να καταλήξει.” τόνισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική συμμαχία Κώστας Μπάρκας.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα