Τετάρτη, 24/04/2024 | 13:36

Η αγαπημένη μαγείρισσα Γκόλφω Νικολού στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

596 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 20/12/2022, 10:30 πμ | 0 σχόλια
Η αγαπημένη μαγείρισσα Γκόλφω Νικολού στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας-
Το γιορτινό τραπέζι έτσι και αλλιώς είναι γευστικό επειδή το μοιραζόμαστε με εκείνους που αγαπάμε
Να είσαι πάνω από όλα άνθρωπος είναι το μήνυμα της αγαπημένης μαγείρισσας Γκόλφως Νικολού που τη Δευτέρα το πρωί βρέθηκε στο στούντιο της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πρέβεζας και στην εκπομπή Νωρίτερα δε γίνεται. Μιλώντας με τη δημοσιογράφο Αθηνά Παππά η αγαπημένη μαγείρισσα της Πρέβεζας και όχι μόνο, αφού το κανάλι της στο youtube έχει ξεπεράσει τους 180.000 συνδρομητές, μίλησε για την αγάπη της για τη μαγειρική.
“Τη σελίδα στο facebook την έφτιαξε ο αδελφός μου Δημήτρης πριν από 12 περίπου χρόνια που έχει φύγει από τη ζωή” εξομολογείται συγκινημένη.
Με αισιοδοξία που πηγάζει από την πίστη της στον Θεό – όπως η ίδια αποκαλύπτει- και ως παιδί πολύτεκνης οικογένειας θεωρεί σημαντικό να είναι η οικογένεια ενωμένη γύρω από το οικογενειακό τραπέζι και κυρίως το Κυριακάτικο τραπέζι την ημέρα του θεού όπως λέει η ίδια. Στέκεται ιδιαίτερα στα παραδοσιακά προϊόντα, στις οικονομικές συνταγές που απευθύνονται στη μέση οικογένεια και τονίζει ότι η “ζωή μου είναι η οικογένεια”.
Πάντα χαμογελαστή, έχοντας δίπλα της τον σύντροφό της Πάνο Λεβέντη, με την αγάπη και το μεράκι της έχει καταφέρει να κερδίσει μία θέση στην καρδιά μας και νοικοκυρές από όλο τον κόσμο την εμπιστεύονται για τις συνταγές της. Λατρεύει την μαγειρική, περνάει πολλές ώρες την ημέρα στην κουζίνα της δημιουργώντας εκπληκτικές συνταγές, ενώ δε διστάζει να δοκιμάσει και νέες συνταγές όπως ο μπακλαβάς με γέμιση κίτρινης κολοκύθας. Βέβαια ξεχωρίζει το χταπόδι στη γάστρα με πετιμέζι αλλά και την τσιπούρα αυγολέμονο.
Η Γκόλφω Νικολού είναι η καλύτερή μας φίλη που μας δίνει ιδέες για το πως και τι θα μαγειρεύουμε και η μεγάλη επιτυχία της οφείλεται στις συνταγές που είναι απλές, εύκολες στην εφαρμογή τους, είναι οικονομικές και βασίζονται στην μεσογειακή διατροφή. “Συνταγές χωρίς κρυμμένα μυστικά” όπως λέει η ίδια.
Αγαπά την πόλη της την Πρέβεζα , με τα πολλά και αγνά προϊόντα όπως τα λαχανικά, τα ψαρικά, τα όσπρια, το λάδι και έχει κάνει την πόλη μας γνωστή σε όλον τον κόσμο και αυτός είναι ο λόγος, όπως λέει η ίδια που τιμήθηκε πρόσφατα και από τον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο. Η δικιά μας Γκόλφω τονίζει ότι δεν θα έφευγε από την Πρέβεζα και αν δεχόταν κάποια πρόταση για συνεργασία αυτό θα ήταν μόνο για λίγο και για φιλανθρωπικό σκοπό.
Όσον αφορά το γιορτινό τραπέζι σύμφωνα με την ίδια αυτό έτσι και αλλιώς είναι γευστικό επειδή το μοιραζόμαστε με εκείνους που αγαπάμε και μπορεί να είναι και οικονομικό χρησιμοποιώντας κάποια πιο απλά υλικά τα οποία μπορούν να γίνουν μοναδικές γιορτινές λιχουδιές!
Όλες τις συνταγές θα τις βρείτε στο Κανάλι της Γκόλφως Νικολού στο youtube

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα