Παρασκευή, 29/03/2024 | 15:42

Αυτή είναι η πιο ρομαντική ημέρα του Δεκεμβρίου – Τι σημαίνει για κάθε ζώδιο

340 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 11/12/2022, 12:36 μμ | 0 σχόλια

ΟΔεκέμβριος είναι εδώ και μαζί του ήρθε και η ρομαντική ατμόσφαιρα των εορτών. Στολίδια, φωτάκια, τραγούδια: όλα συνηγορούν στο να ανέβει η ρομαντική και χαλαρή μας διάθεση. Μία ημέρα, όμως, θα είναι η πιο αισθησιακή και ρομαντική από όλες. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα που σχηματίζεται τότε θα τονίσει τη φαντασία μας και θα αυξήσει τον ρομαντισμό των ερωτικών μας σχέσεων. Με την Αφροδίτη την ίδια μέρα στον Αιγόκερω οι σχέσεις είναι πολύ πιθανό να αποκτήσουν ή να ξεκινήσουν σε πολύ γερά θεμέλια που θα δείχνουν διάρκεια, αγάπη και αφοσίωση.

Ποια είναι η ημερομηνία που ο ρομαντισμός θα ξεχειλίζει; Βρίσκεται ελάχιστες ώρες μακριά από την αλλαγή της χρονιάς και είναι η 28η Δεκεμβρίου. Πώς θα τη ζήσει το κάθε ζώδιο;

Κριός
Στις 28 του μήνα θα καταλάβετε από τι είναι φτιαγμένα τα όνειρα. Μπορεί αυτό να μην περιλαμβάνει μια νέα ρομαντική γνωριμία, αλλά καλείστε να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και να αναλάβετε δράση με οποιοδήποτε μέσο.

Ταύρος
Ερωτεύεστε ξανά. Ποιον; Τον εαυτό σας. Και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Παράλληλα, η γοητεία σας προσελκύει άτομα με τα ίδια πιστεύω με εσάς, κάτι που βρίσκεται απίστευτα ελκυστικό.

Δίδυμοι
Η σχέση σας, αν βρίσκεστε ήδη σε μία δυναμώνει, πράγμα που σας οδηγεί στο να γιορτάζετε κάθε μέρα. Αν είστε μόνες, τότε σκεφτείτε καλά το κατά πόσο θέλετε να θυσιάσετε τη διασκέδαση για τα επαγγελματικά σας.

Καρκίνος
Η επιθυμία σας για διασκέδαση και περιπέτεια δύσκολα περιορίζεται αυτές τις ημέρες. Η σχέση σας, όμως, δεν ήταν ποτέ πιο ρομαντική και στενή. Νιώθετε ευγνωμοσύνη και χαρά με την αισιοδοξία σας να βρίσκεται στα ουράνια.

Λέων
Ανακαλύπτετε τη μαγεία σε μέρη που ούτε το περιμένατε και η ικανότητά σας να συγχρονίζεστε με τους άλλους σας φέρνει πιο κοντά στο ταίρι σας. Να θυμάστε να επενδύετε την ενέργειά σας σοφά.

Παρθένος
Ξέρετε πως η αγάπη επιστρέφεται και εσείς φροντίζετε να ανταποδίδετε τα καλά που σας έρχονται. Αυτό και μόνο είναι δώρο για τη σχέση και τον εαυτό σας.

Ζυγός
Επιλέγετε να συναναστρέφεστε με ανθρώπους με τους οποίους νιώθετε άνετα. Από μόνη της αυτή η διαδικασία σημαίνει αγάπη και αποτελεί μία μέθοδο επούλωσης τραυμάτων.

Σκορπιός
Ανακαλύπτετε την αξία του να περνάτε χρόνο με τα αγαπημένα σας άτομα. Ακούτε το ένστικτό σας και αντιλαμβάνεστε τι συμβαίνει γύρω σας. Αν το νιώθετε σωστό, τότε τολμήστε το.

Τοξότης
Δεν είναι ψέμα το ότι τα καλύτερα πράγματα είναι δωρεάν. Είτε πρόκειται για ένα ρομαντικό δείπνο στο σπίτι είτε για ένα ποτό δίπλα στο τζάκι, εσείς και το άλλο σας μισό απολαμβάνετε κάθε στιγμή μαζί.

Αιγόκερως
Την αγάπη των ονείρων σας κυνηγάτε στις 18 Δεκεμβρίου. Είτε πρόκειται για την επισημοποίηση της σχέσης σας είτε για την έναρξη ενός ειδυλλίου με το άτομο που επιθυμείτε, σίγουρα είναι η πιο ρομαντική ημέρα για εσάς.

Υδροχόος
Αν θέλετε να περάσετε λίγο χρόνο μόνες, τότε καλά θα κάνετε να κρατήσετε χαμηλό προφίλ στις 28 Δεκεμβρίου. Δεν υπάρχει τίποτα κακό σε λίγη ιδιωτικότητα – έτσι θα εκτιμήσετε τον χρόνο που θα ξοδέψετε με τον αγαπημένο σας.

Ιχθύς
Το να διατηρήσετε ένα φιλικό περιβάλλον με το άτομο που σας ενδιαφέρει θα είναι πολύ δύσκολο στις 18 Δεκεμβρίου. Οπότε, ακολουθήστε την καρδιά σας. Μπορεί να φανεί λιγάκι απότομο, αλλά θα έχει γίνει μια καλή αρχή.

ΠΗΓΗ-φωτό: marieclaire.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα