Πέμπτη, 01/12/2022 | 13:02

Τους σπουδαστές της ΑΕΝ υποδέχθηκε το Δημοτικό Κολυμβητήριο Πρέβεζας

200 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 21/11/2022, 7:11 μμ | 0 σχόλια

Τις ικανότητές τους στην κολύμβηση “πιστοποίησαν” τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου  οι πρωτοετείς σπουδαστές και σπουδάστριες της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Πρέβεζας κάνοντας χρήση των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Κολυμβητηρίου.


Παρότι οι καιρικές συνθήκες ήταν αντίξοες, οι εξετάσεις για τα περίπου 210 άτομα πραγματοποιήθηκαν κανονικά αφού η πισίνα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πρέβεζας είναι πλέον θερμαινόμενη. Την επίβλεψη της διαδικασίας είχε ο Διευθυντής Σπουδών της ΑΕΝ Παντελής Κίκερης, ενώ άψογη ήταν η συνεργασία με το Δήμο και το προσωπικό του Κολυμβητηρίου.
Σε όλη τη διάρκεια της παρουσίας των σπουδαστών και των σπουδαστριών στην πισίνα υπήρχε ασθενοφόρο, γιατρός και ναυαγοσώστης έτσι ώστε να παρέμβει σε περίπτωση ανάγκης.
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας Λεωνίδας Αργυρός ευχαρίστησε τον κ. Κίκερη για τη συνεργασία και εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι μετά από ενέργειες της Δημοτικής Αρχής η πισίνα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου είναι πλέον θερμαινόμενη και μπορεί όλο το έτος να φιλοξενήσει ανάλογες δραστηριότητες.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα