Σάββατο, 20/04/2024 | 18:09

Συνεχίζεται το μεγάλο έργο επισκευής κρηπιδωμάτων στην παραλία της Πρέβεζας

465 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 08/11/2022, 12:40 μμ | 0 σχόλια

Με την ολοκλήρωση της καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου και την απομάκρυνση των σκαφών αναψυχής ξεκίνησαν και πάλι τα έργα επισκευής των κρηπιδωμάτων του παραλιακού μετώπου που είχαν διακοπεί προκειμένου να μη διαταραχθεί η λειτουργία της πόλης τους καλοκαιρινούς μήνες. Οι εργασίες προχωρούν εντατικά με στόχο την ολοκλήρωση τους την άνοιξη του 2023.
Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος μιλά για μια παρέμβαση που θα αναβαθμίσει σημαντικά, την εικόνα του παραλιακού μετώπου της πόλης.
Να θυμίσουμε ότι τα έργα αντιμετωπίζουν για πρώτη φορά ολοκληρωμένα καθιζήσεις και διαβρώσεις, ενώ περιλαμβάνουν νέα πλακόστρωση, επιδαπέδιο φωτισμό, καλαίσθητα παγκάκια καθώς και υποδομές για όμβρια ύδατα και οπτικές ίνες έτσι ώστε να μη χρειαστεί να σκαφτεί και πάλι στο μέλλον η παραλία. Επίσης προβλέπονται όλες οι υποδομές για την εξυπηρέτηση των σκαφών καθιστώντας το ακόμη πιο ελκυστικό για τους επισκέπτες.Το μεγάλο αυτό έργο προϋπολογισμού 1,5 εκ. ευρώ κατασκευάζεται από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πρέβεζας με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα