Κυριακή, 04/12/2022 | 04:42

Στις 15 Δεκεμβρίου ανοίγει τις πύλες του το Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Χαράς του Δήμου Πρέβεζας

183 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 25/11/2022, 11:58 πμ | 0 σχόλια

To “Xριστουγεννιάτικο Χωριό της Χαράς” επιστρέφει στην Πρέβεζα για να κάνει τις γιορτινές μέρες ακόμη πιο μαγικές. Μετά από δυο χρόνια επιβεβλημένης απουσίας λόγω των υγειονομικών συνθηκών, η αγαπημένη γιορτινή γωνιά ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της στον πεζόδρομο των Δικαστηρίων.

Οι προετοιμασίες βρίσκονται στο “κόκκινο” προκειμένου στις 15 Δεκεμβρίου να πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης και το “Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Χαράς” να παραμένει ανοιχτό έως και τη γιορτή των Θεοφανείων στις 6 Ιανουαρίου.

Γιορτινές δράσεις, μουσικές και άλλες εκδηλώσεις θα πραγματοποιούνται καθημερινά και στο “Ζαχαρόσπιτο” θα παρασκευάζονται από τους εθελοντές μας παραδοσιακά γλυκίσματα. Στο “Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Χαράς” θα συμμετέχουν και οι επαγγελματίες της πόλης ενώ θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για να αναδειχθεί η Πρέβεζα ως ένας γιορτινός προορισμός για την ευρύτερη περιοχή.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος ανέφερε σχετικά:
“Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Χαράς και μια σειρά από άλλες δράσεις κοινωνικού περιεχομένου που θα υλοποιήσει ο Δήμος τις γιορτές, θα κάνουν τις μέρες και τις νύχτες μας, κυριολεκτικά και μεταφορικά, πιο φωτεινές για τους μικρούς και μεγάλους φίλους αλλά και τους επισκέπτες της Πρέβεζας”.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα