Παρασκευή, 29/03/2024 | 07:48

Σεμινάριο Α΄Βοηθειών της Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης Πρέβεζας

337 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 29/11/2022, 11:22 πμ | 0 σχόλια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμα: «Σεμινάριο Α΄ Βοηθειών για εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας και
Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας».

Οι Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας, τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 διοργάνωσαν από κοινού στην αίθουσα Εκδηλώσεων του 2ου Γενικού Λυκείου Πρέβεζας, Σεμινάριο Α΄ Βοηθειών για τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής και των δύο βαθμίδων. Το σεμινάριο διοργανώθηκε στα πλαίσια της επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών σε θέματα παροχής Πρώτων Βοηθειών και Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης και υλοποιήθηκε από την Ανθρωπιστική Οργάνωση KIDS SAVE LIVES-Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές- σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας.


Η Διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας κ. Φανή Μπισκανάκη στο σύντομο χαιρετισμό της, τόνισε την μεγάλη σημασία της επιμόρφωσης και της γνώσης σε θέματα παροχής πρώτων βοηθειών σε επείγουσες καταστάσεις και ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες και προσκεκλημένους.
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε εκ μέρους του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Μιχάλη Ηλία, ο Υπεύθυνος Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού κ. Σγουρόπουλος Ηλίας.
Οι Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας, ευχαριστούν θερμά τον Ιατρό κ. Πανταζή Δημήτριο, Καρδιολόγο του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας, ο οποίος παρουσίασε το πρόγραμμα, καθώς και τους ικανότατους εκπαιδευτές, κ. Γκούρα Σπυρίδωνα, κα Αγραφιώτη Παρασκευή, κα Νάνου Αναστασία, κα Νίτσα Σοφία οι οποίοι-ες συμμετείχαν με ανθρωπιστικά κίνητρα στην πρακτική εξάσκηση των εκπαιδευτικών.

 

Από τη Δ.Δ.Ε. Πρέβεζας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα