Παρασκευή, 19/04/2024 | 19:43

Πρέβεζα-ΠΑ.ΣΟ.Κ.-Εθνικές Εκλογές: Δεδομένη η υποψηφιότητα του Γιώργου Δημητρίου

677 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 11/11/2022, 2:37 μμ | 0 σχόλια

Όπως είναι λογικό βαδίζοντας αυτή τη μακρά προεκλογική περίοδο σε επίπεδο εθνικών εκλογών, δίνεται τροφή στο να ξεδιπλωθούν σενάρια αναφορικά με τη στελέχωση των ψηφοδελτίων των κομμάτων.

Σχετικά με τον νομό Πρέβεζας και το ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ΚΙΝΑΛ, στο συνολικότερο χάρτη της χώρας,  υπήρξαν αναφορές σε πρόσωπα που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια του Κινήματος στις Εθνικές εκλογές.

Βαδίζοντας προς τις εκλογές, η ιστορία έχει δείξει ότι υπάρχουν και τρόπον τινά, διαφοροποιήσεις. Είναι γεγονός ότι στο νομό Πρέβεζας το όνομα του επιχειρηματία Γιώργου Δημητρίου συζητείται έντονα και είναι φυσικό επακόλουθο του βίου που έχει ο γνωστός επιχειρηματίας.

Κάθε άλλο παρά από πολιτικά αδαείς  αποτελείται η επιτροπή ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Πρόκειται για έμπειρα, άξια και ικανά στελέχη. Χαρακτηρισμοί που ταιριάζουν απόλυτα και στον Ηπειρώτη Βαγγέλη Αργύρη που είναι επικεφαλής της επιτροπής και στα μέλη Καζά Γεωργία,Καραχάλιο Άγγελο, Κουκουδάκη Μάρα,Κουτρουμάνη Γεώργιο, Λάμψα Πωλίνα,Όθωνα Μανώλη, Τσούκαλη Νίκο.

Στη Χαριλάου Τρικούπη έχουν πάρει τα μηνύματα από το νομό Πρέβεζας γνωρίζουν πόσο λαοφιλής και αγαπητός στους πολίτες του νομού Πρέβεζας είναι ο Γιώργος Δημητρίου, γνωρίζουν ακόμα ότι με τον Γιώργο Δημητρίου το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο νομό Πρέβεζας θα εκτοξεύσει το ποσοστό του.

Η Δεδομένη κατ’ εμάς υποψηφιότητα του Γιώργου Δημητρίου στο νομό Πρέβεζας, είναι προς το συμφέρον της Δημοκρατικής παράταξης κι αυτό δεν το αντιλαμβάνεται μόνο η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών του νομού Πρέβεζας, αλλά το αντιλαμβάνεται άριστα και η επιτροπή ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Γνωρίζουν καλά στη Χαριλάου Τρικούπη την εμβέλεια που έχει ο επιχειρηματίας Γιώργος Δημητρίου στο νομό Πρέβεζας.

Ο Γιώργος Δημητρίου -που διακρίνεται στο φωτογραφικό στιγμιότυπο με τον γραμματέα της κεντρικής πολιτικής επιτροπής Ανδρέα Σπυρόπουλο- είναι προσωπικότητα αυξημένης εμβέλειας και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ θα ανεβάσει σε σημαντικό βαθμό το ποσοστό του στο νομό Πρέβεζας κι αυτό το γνωρίζουν καλά σε κεντρικό επίπεδο!

Είναι δεδομένο λοιπόν ότι ο Γιώργος Δημητρίου θα είναι υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο νομό Πρέβεζας στις Εθνικές εκλογές!

Σπύρος Πλέουρας

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα