Παρασκευή, 19/04/2024 | 21:53

Πρέβεζα: Πήγε Μετανάστης στην Αμερική & έγινε Γκάνγκστερ- τα 100δόλαρα στη μητέρα του!

1196 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 27/11/2022, 2:25 μμ | 0 σχόλια

 

Κάποιες ιστορίες ανθρώπων που έφυγαν από το νομό Πρέβεζας, για να δημιουργήσουν μία καλύτερη ζωή στο εξωτερικό, σε ορισμένες περιπτώσεις συγκλονίζουν.

Τη δεκαετία του 30 στην Ελλάδα, οι καταστάσεις ήταν μάλλον τριτοκοσμικές. Από χωριό του νομού Πρέβεζας, ένα νέο παιδί έφυγε για την Αμερική με στόχους και όνειρα.

Τελικά “έμπλεξε” με άλλες δραστηριότητες και έγινε Γκάνγκστερ. Στην Ελλάδα της φτώχειας όταν έρχονταν οι φωτογραφίες στην Πρέβεζα από την Αμερική, με πανάκριβα ρούχα, υπήρχε έκπληξη από τους συγγενείς του Πρεβεζάνου νέου.

Και δεν ήταν μόνο τα πανάκριβα ρούχα, αλλά ο τότε νέος έστελνε στην μητέρα του 100δόλαρα.

Στην Ελλάδα της φτώχειας τα χρήματα ήταν πολλά αυτά που έρχονταν στη μητέρα του νέου, με αποτέλεσμα να έχει κάποιες δυσκολίες στο να τα κάνει συνάλλαγμα.

Οι δικοί του μετά από χρόνια τον αναζήτησαν, γιατί τα ίχνη του είχαν χαθεί.

Τελικά εντοπίστηκε τραυματισμένος σε νοσοκομείο της Αμερικής και μάλιστα η πληροφόρηση που υπήρχε, ήταν ότι ο τραυματισμός του ήταν από μάχη, αφού είχε ενταχθεί στη Λεγεώνα των Ξένων.

Αν από την οικογένεια επιτρέψουν στην ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση να δημοσιοποιήσουμε την ιστορία του, θα αναφερθούμε σε πολλές λεπτομέρειες που θα συνοδεύονται και από φωτογραφικά στιγμιότυπα.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα