Παρασκευή, 29/03/2024 | 16:15

Πρέβεζα: Με επιτυχία τα 13α Μουσικά Μαϊστράλια από την Χορωδία “Ηχοχρώματα”

317 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 28/11/2022, 11:59 πμ | 0 σχόλια

13α ΜΟΥΣΙΚΑ ΜΑΪΣΤΡΑΛΙΑ
ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΝΤΕΧΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ 2022
Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Πνευματικό κέντρο της Μητρόπολης διεξήχθη το 13 χορωδιακό φεστιβάλ έντεχνης ελληνικής μουσικής Μουσικά Μαϊστράλια 2022.
Χορωδίες από Λειβαδιά, Κοζάνη, Κέρκυρα, Ιωάννινα και Κομπότι Άρτας τίμησαν με την παρουσία τους και τα ακούσματα τους την οικοδεσπότη χορωδία Πρέβεζας ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΑ.

 


Η οργάνωση της όλης εκδήλωσης έφερε την σφραγίδα του Δ.Σ. της χορωδίας Πρέβεζας ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΑ με εμπνευστή τον ιδρυτή Πρόεδρο Σπύρο Τσόκα.
Άξια η γραμματέας Πετρούλα Παπαφωτίου και η συντονίστρια Τάσα Κόρρου – Παπανίκα.
Παρόντες στην εκδήλωση οι πρόεδροι της χορωδίας ΑΡΜΟΝΙΑ και Φιλαρμονικής ΟΡΦΕΑΣ.
Για την ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ Ο ΟΡΦΕΑΣ
Ο Πρόεδρος
Δημήτρης Παππάς

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν τα 13α «Μουσικά Μαϊστράλια», ένα Χορωδιακό Φεστιβάλ Ελληνικού Τραγουδιού που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία για ακόμη μια χρονιά η Χορωδία Πρέβεζας «Ηχοχρώματα», υπό τη διεύθυνση της νέας μαέστρου Μαρίας Αλεξάνδρου, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού σε αυτό το μελωδικό ταξίδι. Χορωδίες από Λειβαδιά, Κοζάνη, Κέρκυρα, Ιωάννινα και Κομπότι Άρτας τίμησαν με την παρουσία τους και τα ακούσματα τους την χορωδία Ηχοχρώματα Πρέβεζας και τον Πρόεδρό της Σπύρο Τσόκα που είναι και ο εμπνευστής του θεσμού. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Νικοπόλεως και Πρεβέζης και παρευρέθησαν μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Δήμου Πρέβεζας Γρηγόρης Κουμπής, ο δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής της παράταξης «Ανάπτυξη Τώρα» Γιώργος Νίτσας, οι πρόεδροι της χορωδίας «Αρμονία» Κοσμάς κορωναίος και της Φιλαρμονικής «Ορφεύς» Δημήτρης Παππάς καθώς και πλήθος κόσμου.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα