Πέμπτη, 18/04/2024 | 06:46

Πρέβεζα: Θλίψη από την ξαφνική φυγή από τη ζωή του Σπύρου Διγώνη

4035 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 05/11/2022, 12:34 μμ | 1 σχόλιο

 

Ο Σπύρος ένιωσε ξαφνικά αδιαθεσία, έγιναν προσπάθειες από τους γιατρούς, αλλά δυστυχώς έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο.

Ένας νέος άνθρωπος έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη στην κοινωνία της Πρέβεζας, του Παντοκράτορα και ιδιαίτερα στους δικούς του ανθρώπους.

Ο Σπύρος Διγώνης ήταν ένα αγαπητό πρόσωπο στην τοπική μας κοινωνία αγάπησε τη θάλασσα και τον αγάπησε κι αυτή, έφυγε νωρίς και θα λείψει, αφού τέτοιοι άνθρωποι σπανίζουν.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στον ιερό ναό Μεταμορφώσεως  Σωτήρος στον Παντοκράτορα Πρέβεζας 12 το μεσημέρι.

Η ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους.

Καλό ταξίδι Καπετάνιε…

 

1 σχόλιο για “Πρέβεζα: Θλίψη από την ξαφνική φυγή από τη ζωή του Σπύρου Διγώνη”

  1. Ο/Η Σταύρος Σ. λέει:

    η απουσία του Σπύρου Διγώνη αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό όχι μόνο ανθρώπινο αλλά και σε ό,τι έχει σχέση με τη θάλασσα και τα σκάφη…ακούραστος, σοβαρός και υπεύθυνος μοχθούσε για την εξυπηρέτηση και την ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσέφερε…πολλές φορές και χωρίς οικονομικό όφελος !!! οι γνώσεις του, οι συμβουλές και οι συζητήσεις θα μας λείψουν…έβαλε και αυτός το λιθαράκι του στην ανάπτυξη της τουριστικής ιστιοπλοϊας στην Πρέβεζα και στο Ιόνιο !!! καλό ταξίδι και ο Θεός ας αναπαύσει την καλή ψυχή του!!!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα