Παρασκευή, 29/03/2024 | 06:51

Ο Γεωργάκος δίνει πνοή στον “πλανήτη Κομιτάτο”-Τεραστίων διαστάσεων Καρναβάλι στην Πρέβεζα

1083 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 03/11/2022, 9:25 πμ | 0 σχόλια

 

Συνάντηση μελών του πολιτιστικού συλλόγου “Κομιτάτο Πρέβεζας” και φίλων του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Πρέβεζας.

Υπήρξαν δικαιολογημένες απουσίες από τη συνάντηση, όμως βγήκαν πολύ χρήσιμα συμπεράσματα για το μέλλον του Μεγαλύτερου Καρναβαλιού σε Ήπειρο και Αιτωλοακαρνανία τόσο από πλευράς εκδηλώσεων όσο και συμμετοχών που διοργανώνει στην Πρέβεζα, το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας.

Μετά από τα χρόνια του Κορονοϊού που δεν πραγματοποιήθηκαν όπως είναι φυσικό και Καρναβαλικές εκδηλώσεις κι ενώ το κλίμα ήταν ολίγον μουδιασμένο αναφορικά με τις φετινές απόκριες, η παρουσία του Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου γέμισε ελπίδες και αισιοδοξία τους διοργανωτές.

Ξεκάθαρος ως προς τα αιτήματα των διοργανωτών ήταν ο πρόεδρος του συλλόγου καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και μέλος του Πολιτιστικού συλλόγου “Κομιτάτο Πρέβεζας” Σπύρος Κόκκαλης με τοποθέτηση που βρήκε σύμφωνους τους διοργανωτές.

Στον Πλανήτη Κομιτάτο υπάρχει ζωή και πνοή έδωσε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος που απάντησε θετικά σχεδόν σε όλα τα αιτήματα που του ετέθησαν.

Για πρώτη φορά από τη Δημιουργία του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, οι διοργανωτές απαλάσσονται από άγχη για κάλυψη εξόδων και εργασίες που έκαναν μόνοι τους όλα τα χρόνια των Αποκριάτικων Εκδηλώσεων.

Από τη στιγμή που ο Δήμος Πρέβεζας θα καλύψει ένα σημαντικό μέρος των εξόδων που επιβάρυναν τους διοργανωτές σε όλα τα Καρναβάλια (επί παραδείγματι Παρουσιαστής, Βασίλισσα του Καρναβαλιού, μουσικά σχήματα, τελετή έναρξης και τελετή λήξης του Καρναβαλιού, Αποκριάτικος στολισμός κ.α, παρελάσεις) και θα θέσει τις υπηρεσίες του στην “Κοινή Προσπάθεια” Δήμου Πρέβεζας και Κομιτάτου για το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός, τότε ευνόητα μπορεί ο οποιοσδήποτε να αντιληφθεί ότι προετοιμάζεται τεραστίων διαστάσεων Καρναβάλι στην Πρέβεζα.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα