Σάββατο, 20/04/2024 | 01:20

Λευκάδα: Συγκλονίζει! Η έκπληξη δύο αστυνομικών σε παιδάκι που είχε γενέθλια

811 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 18/11/2022, 9:01 πμ | 0 σχόλια

Τα όσα θα διαβάσετε δεν είναι μια φανταστική ιστορία από αυτές που θέλουμε να έχουν αίσιο τέλος. Είναι ένα πραγματικό περιστατικό, με ανθρώπους της διπλανής πόρτας, με φίλους που συναντάμε καθημερινά και λέμε καλημέρα.

Το video , βρίσκεται στα χέρια μας και πιστέψτε μας , δακρίζουμε κάθε φορά που το βλέπουμε.

Κάπου στο κέντρο της πόλης της Λευκάδας ζει μία οικογένεια με τα τρία ανήλικα παιδιά της , μια οικογένεια που ζει τις προσωπικές της δυσκολίες. Είναι γνωστή στην αστυνομία και αρκετές φορές έχουν καλεστεί οι αστυνομικοί …για να επιληφθούν δύσκολων καταστάσεων. Μία από αυτές τις φορές ήταν προχθές που έβρεχε κιόλας όταν , αφού ενημερώθηκαν οι δύο άνδρες της αστυνομίας που ήταν υπηρεσία για το λόγο που καλέστηκαν και έκαναν τις ανάλογες ενέργειες διαπίστωσαν ότι ένα από τα τρία παιδάκια , ένα κοριτσάκι περίπου 5 ετών, είχε γενέθλια. Όμως τίποτε δεν πρόδιδε αυτή την χαρά ούτε καν μία τούρτα. Οι αστυνομικοί δεν είπαν κάτι. Έφυγαν. Επέστρεψαν όμως μετά από λίγο αφού είχαν γεμίσει το περιπολικό με δώρα. Καταρχήν μία τούρτα και μετά παιχνίδια και ρούχα για την μικρή εορτάζουσα. Χτύπησαν την πόρτα και η μητέρα με τα τρία παιδιά έμειναν άφωνοι. Το κουτί με την τούρτα άνοιξε και οι δύο αστυνομικοί μαζί με την μικρή και τα αδερφάκια της έσβησαν το κεράκι στην πόρτα. Και μετά κι άλλες χαρές. Παιχνίδια και δώρα και για τα τρία παιδιά. Οι αστυνομικοί μας δεν κατάλαβαν , όπως και τα παιδιά με την μητέρα ότι κάποιος από τη γειτονιά που παρακολουθούσε όλη αυτή την ιστορία τραβούσε video… Αυτό το video είναι στα χέρια μας αλλά για λόγους προσωπικών δεδομένων δεν το δημοσιοποιούμε…

Τι να πει κανείς γι αυτά τα δύο παιδιά ; Γι αυτούς τους δύο άνδρες του αστυνομικού τμήματος της Λευκάδας; Τίποτε περισσότερο από ένα “υποκλινόμαστε”

Βιβιάννα Βαρδή

ΠΗΓΗ: lefkadapress.gr

 

 

 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα