Σάββατο, 20/04/2024 | 08:39

Κυριάκο Μητσοτάκη η Πρέβεζα περιμένει την Πανεπιστημιακή σχολή που δικαιούται!

334 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 22/11/2022, 9:28 πμ | 0 σχόλια

Προς: Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Κοινοποίηση: 1) Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως

2) Μέγαρο Μαξίμου

 

Τον Ιούλιο του 2022 πραγματοποίησε επίσκεψη στην Πρέβεζα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το ζήτημα της λειτουργίας Πανεπιστημιακής σχολής στην Πρέβεζα τέθηκε στον πρωθυπουργό μπροστά σε όλους τους φορείς και τους πολίτες που ήταν στη σνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, έθεσε ο Δημοσιογράφος-Εκδότης Σπύρος Πλέουρας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε ότι είναι ένα ζήτημα με το οποίο θα έρθει σε επαφή με την υπουργό παιδείας Νίκη Κεραμέως. Πέρασαν 4 περίπου μήνες από την επίσκεψη του πρωθυπουργού και στην Πρέβεζα η αγωνία παραμένει για ένα ζήτημα που δικαίως έχει προσδοκίες από τον πρωθυπουργό, η τοπική κοινωνία.

Στην Πρέβεζα πριν λίγα χρόνια έγινε ανέγερση σύγχρονων εγκαταστάσεων για τη στέγαση πανεπιστημιακών τμημάτων, είναι τουλάχιστον οξύμωρο να διαθέτει ένα μόνο τμήμα αυτό της Χρηματοοικονομικής και λογιστικής από την Οικονομική σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, όταν τα μαθήματα -κάτι που έχει επισημανθεί πολλάκις- στα Γιάννενα γίνονταν κάτω από αντίξοες συνθήκες για σπουδαστές εν έτη 2022.

Θα μπορούσε κάλιστα να μεταφερθεί ολόκληρη η Πανεπιστημιακή σχολή από τα Γιάννενα στην Πρέβεζα ή άλλη Πανεπιστημιακή σχολή, όταν η Πρέβεζα διαθέτει σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις, αίθουσες, αμφιθέατρα κ.α και υπάρχει μόνο ένα (!) Πανεπιστημιακό τμήμα.

Είναι κρίμα τα χρήματα που δαπανήθηκαν για τις κτιριακές εγκαταστάσεις στην Πρέβεζα με χρήματα του ελληνικού λαού, κάποια στιγμή να ρημάξουν.

Ζητάμε την ικανοποίηση του πέρα για πέρα ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματος της τοπικής κοινωνίας.

Κυριάκο Μητσοτάκη η Πρέβεζα περιμένει από σένα την Πανεπιστημιακή σχολή που δικαιούται!

Με εκτίμηση και σεβασμό

Σπύρος Πλέουρας

Δημοσιογράφος-Εκδότης

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα