Παρασκευή, 19/04/2024 | 22:03

Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας: Πυρετός προετοιμασιών για το καλύτερο Καρναβάλι όλων των εποχών!

451 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 05/11/2022, 10:26 πμ | 0 σχόλια

 

Με τον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο να δίνει το… “φιλί της ζωής” ανακοινώνοντας στη συνάντηση με τους διοργανωτές του μεγαλύτερου Καρναβαλιού σε Ήπειρο και Αιτωλοακαρνανία τόσο από πλευράς εκδηλώσεων όσο και μαζικών συμμετοχών ότι απαλλάσσει τους διοργανωτές από βάρη τόσο οικονομικού επιπέδου, όσο και διαδικασιών και εργασιών, στο Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας έχουν πάρει φωτιά!

Οι διαδικασίες “τρέχουν” οι επικοινωνίες και οι προετοιμασίες είναι στα κόκκινα και ήδη τα πρώτα Γκρουπ του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας έχουν πάρει θέσεις για τις Αποκριάτικες εκδηλώσεις του 2023.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εντός των επόμενων ημερών θα υπάρξει και η σχετική ανακοίνωση για δηλώσεις συμμετοχών Γκρουπ, Εθελοντών, αυτοσχέδιων ομάδων και “Καλών Σαμαρειτών” για τις φετινές εκδηλώσεις του Καρναβαλιού του 2023.

Ο κόσμος δείχνει μετά από τα χρόνια του κορονοϊού και της καραντίνας ότι διψά για το φετινό Καρναβάλι του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας και αυτό είναι κάτι που αντιμετωπίζουν οι διοργανωτές σε καθημερινή βάση.

Το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν και οι σχετικές συναντήσεις με τους αρμόδιους φορείς, Περιφέρε3ια Ηπείρου, Δήμο Πρέβεζας, Επιμελητήριο Πρέβεζας κ.α.

Συναντήσεις θα γίνουν και με καταστήματα εστίασης, πολιτιστικούς και άλους συλλόγους, αλλά και εμπορικά καταστήματα ώστε η 16η Ιανουαρίου να βρει όλη την Πρέβεζα στολισμένη αποκριάτικα με τις βιτρίνες και τα καταστήματα να δείχνουν σε κάθε επισκέπτη από νωρίς, ότι η καρδιά του Καρναβαλιού θα χτυπήσει δυνατά στην νύφη του Αμβρακικού, την Πρέβεζα.

Διάχυτη είναι η αισιοδοξία στους διοργανωτές ότι έρχεται το καλύτερο Καρναβάλι όλων των εποχών!

Η Πρέβεζα λόγω καρναβαλικού Κομιτάτου ξεκίνησε να ζει σε Αποκριάτικους ρυθμούς. Αν και είναι λιγάκι πρόωρα για τον πολύ κόσμο, μπορούμε πλέον να το λέμε: “Καλό Καρναβάλι σε όλους και σε όλες.”

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα