Παρασκευή, 29/03/2024 | 14:27

Δημοτικό Λιμενικό ταμείο Πρέβεζας: Αιτήσεις για την υπαίθρια Χριστουγεννιάτικη αγορά

241 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 29/11/2022, 11:08 πμ | 0 σχόλια

Το “Χριστουγεννιάτικο Χωριό της χαράς” του Δήμου Πρέβεζας, πραγματοποιείται φέτος μετά από δύο χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας.
Η υπαίθρια Χριστουγεννιάτικη Αγορά θα λειτουργήσει από τις 15/12/2022 έως και τις 6/1/2023 στο πλαίσιο του χριστουγεννιάτικου xωριού στον χώρο των δικαστηρίων (μπροστά και στο πλάι ) και στην πλατεία Ανδρούτσου.
Με γνώμονα πάντα την τόνωση της τοπικής επιχειρηματικότητας και την αύξηση του τουριστικού και περιηγητικού ενδιαφέροντος για την πόλη μας, καλούνται έως τις 8 Δεκεμβρίου 2022, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00μμ., όσοι επαγγελματίες του δήμου μας ενδιαφέρονται να δηλώσουν με αίτηση τους στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πρέβεζας την συμμετοχή τους στο “Χριστουγεννιάτικο Χωριό της χαράς”.
Η πώληση ειδών εντάσσετε στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων και ορίζονται με την αρ. 33/2022 απόφασης (ΑΔΑ: 64ΠΗΩΞΧ-ΧΕΧ) της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Πρέβεζας και εγκρίθηκε με την αρ. 245/2022 Απόφαση (ΑΔΑ: ΩΣ2ΣΩΞΧ-ΓΓΒ) του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πρέβεζας.
Για τη συμμετοχή τους οι επαγγελματίες χρήζουν άδειας, η οποία η ισχύ της , δεν μπορεί να υπερβαίνει τις 20 συναπτές ημέρες.
Οι άδειες χορηγούνται σε εμπόρους (εφόσον διαθέτουν τα νόμιμα παραστατικά και πληρούν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις της κείμενης φορολογικής νομοθεσίας) και σε όσους κατέχουν άδεια υπαίθριου εμπορίου και εκδίδονται με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας και ισχύουν για συγκεκριμένο χώρο και θέση, που προσδιορίζονται με την ίδια απόφαση.
Τα είδη που επιτρέπεται να πωλούνται στις υπαίθριες χριστουγεννιάτικες αγορές και αν πρόκειται για τρόφιμα αυτά να ακολουθούν τους όρους και τις προϋποθέσεις της κείμενης υγειονομικής νομοθεσίας καθώς και ο τρόπος επιλογής των προσώπων, εφόσον συγκεντρώνουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις.
Ο κανονισμός λειτουργίας υπαίθριας Χριστουγεννιάτικης αγοράς βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου.
Οι αιτήσεις που αφορούν το χώρο της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα να αποστέλλονται και στο email του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας : litaprev@gmail.com.gr, τηλ. Επικοινωνίας: 2682022478.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα