Πέμπτη, 28/03/2024 | 18:56

Δήμος Πρέβεζας: Πρόσκληση Εθελοντών για το Χριστουγεννιάτικο χωριό

369 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 11/11/2022, 11:28 πμ | 0 σχόλια

O Δήμος Πρέβεζας σας προσκαλεί στην 1η συνάντηση των εθελοντών, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 17:00 , στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Πρέβεζας, με θέμα το “Χριστουγεννιάτικο χωριό της χαράς” το οποίο θα ανοίξει τις πύλες του για όγδοη χρονιά μετά από δύο χρόνια πανδημίας .

Στο χώρο των Δικαστηρίων και στην πλατεία Ανδρούτσου, θα στηθεί πάλι το μικρό χωριό με τα ξύλινα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια τα οποία θα φιλοξενήσουν καλλιτεχνικές, εκπαιδευτικές, και εθελοντικές δραστηριότητες.
Τα παιδιά θα μπορούν να φωτογραφηθούν στο σπίτι του Αι Βασίλη και να ταχυδρομήσουν το γράμμα τους, να δημιουργήσουν χριστουγεννιάτικα στολίδια, κάρτες και κατασκευές στο σπίτι των ξωτικών, να διασκεδάσουν με τους παραμυθάδες στο “Παραμυθόσπιτο”, να φτιάξουν κουλουράκια και γλυκίσματα στο “Ζαχαρόσπιτο” και να δώσουν χαρά σε άλλα παιδιά χαρίζοντας τρόφιμα, φάρμακα, ρούχα και παλιά παιχνίδια στο “Σπίτι της Αγάπης”!
Με τη συμμετοχή και τη συνεργασία όλων μπορούμε να δώσουμε μια πιο γιορτινή νότα στον Δήμο μας για τους δημότες και τους επισκέπτες, μια νότα που θα τονώσει την οικονομία της πόλης και θα αυξήσει την επισκεψιμότητα της περιοχής .
Η παρουσία όλων σας στο “Χριστουγεννιάτικο χωριό της χαράς“ είναι πολύ σημαντική .
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Με εκτίμηση
Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού
Ιωάννης Δαρδαμάνης

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα