Τετάρτη, 06/12/2023 | 02:29

Δήμος Πρέβεζας: Έργα 18 εκατομμυρίων ευρώ (!!!) ενέκρινε η εκτελεστική επιτροπή

461 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/11/2022, 9:15 πμ | 0 σχόλια

Δεκάδες συνεχιζόμενα αλλά και αρκετά νέα έργα περιλαμβάνονται στο σχέδιο Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Πρέβεζας για το 2023 το οποίο εγκρίθηκε από την αρμόδια Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου.
Το τεχνικό πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο στα πραγματικά έσοδα του Δήμου όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί το τελευταίο έτος και είναι σύμφωνο με το σχέδιο προϋπολογισμού του έτους 2023, ενώ περιλαμβάνει έργα, μελέτες , υπηρεσίες και προμήθειες που θα χρηματοδοτηθούν από την ΣΑΤΑ,την ΣΑΤΑ σχολείων, την Πολιτική Προστασία , τα ιδία Έσοδα του Δήμου, τα συγχρηματοδούμενα αλλά και τα μη συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα.
Ο προϋπολογισμός των 94 έργων αγγίζει τα 18 εκ. ευρώ και σε αυτά περιλαμβάνονται παρεμβάσεις μεγάλων υποδομών, επισκευές σχολείων αλλά και έργα βελτίωσης της καθημερινότητας (διαμορφώσεις δρόμων, ασφαλτοστρώσεις κλπ.).
Μεταξύ άλλων ξεχωρίζουν η μελέτη διαχείρισης , ανάδειξης και αξιοποίησης περιαστικού δάσους Κυανής Ακτής, η ενεργειακή αναβάθμιση κλειστού Γυμναστηρίου του 1ου ΓΕΛ Πρέβεζας, η διαμόρφωση της τάφρου του Αγίου Ανδρέα, η βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων και η δημιουργία νέων και δεκάδες ακόμη παρεμβάσεις.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα