Παρασκευή, 29/03/2024 | 12:27

Ανδρέας Κτενάς: «Ενισχύουμε το προφίλ της Λευκάδας ως κορυφαίου προορισμού άθλησης και αναψυχής»

317 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 08/11/2022, 5:26 μμ | 0 σχόλια

Ανδρέας Κτενάς: «Ενισχύουμε το προφίλ της Λευκάδας ως κορυφαίου προορισμού άθλησης και αναψυχής» – Παρουσία της Π.Ε. Λευκάδας στην Αθλητική Έκθεση ATHENS MARATHON EXPO

Στην αθλητική έκθεση Athens Marathon Expo 2022, που συνοδεύει εδώ και πολλά χρόνια τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, θα συμμετέχει η Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας προβάλλοντας τη Λευκάδα ως κορυφαίο προορισμό άθλησης και αναψυχής στους χιλιάδες επισκέπτες και αθλητές.

«Αξιοποιούμε το μεγάλο αθλητικό γεγονός του Κλασσικού Μαραθωνίου της Αθήνας και την αθλητική Έκθεση Athens Marathon Expo, για να προωθήσουμε το αθλητικό προφίλ της Λευκάδας – που έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον – σε ένα τεράστιο κοινό. Με διάθεση εξωστρέφειας, προβάλλουμε τις σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις που γίνονται στο νησί μας, ώστε να προσελκύσουμε αθλητικό τουρισμό.

Αναμφισβήτητα η Λευκάδα μας είναι ένας παγκοσμίου φήμης προορισμός για ιστιοπλοΐα, σέρφινγκ, kitesurfing, και λοιπά θαλάσσια σπορ. Όμως, ο καλός καιρός σχεδόν όλο το χρόνο και το πανέμορφο φυσικό της περιβάλλον, την καθιστούν επίσης ιδανική και για δραστηριότητες φύσης, αθλήματα δράσης και extreme sports.

Οι αθλητικές διοργανώσεις και γεγονότα της Λευκάδας έχουν πανελλήνια απήχηση και μεγάλη συμμετοχή. Αυτό ακριβώς το προφίλ, επιζητούμε να προβάλλουμε με τη συμμετοχή μας στην Athens Marathon Expo και όπως αναφέρει και το φυλλάδιο που θα μοιράζουμε στην Έκθεση ‘Υπάρχει κάτι για όλους στη Λευκάδα!’» δηλώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς.

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας είναι μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις στην Ευρώπη με πάνω από 30.000 δρομείς που συμμετέχουν ανάμεσα σους οποίους πάνω 5.000 αθλητές από 106 χώρες του εξωτερικού. Μαζί με την Athens Marathon Expo, αποτελούν μια μοναδική γιορτή Αθλητισμού, Διατροφής και Υγείας, που προσελκύει περισσότερους από 160 εκθέτες και 50.000 αθλητές όλων των αθλημάτων.

Η Athens Marathon Expo 2022 γίνεται στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου (πρώην Tae Kwon Do) το διάστημα από Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022 έως Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022, και η είσοδος είναι δωρεάν.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα