Τετάρτη, 24/04/2024 | 08:46

Στη Λευκάδα η δίκη επαγγελματία του Αγρινίου για παιδική πορνογραφία

338 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 11/10/2022, 11:32 πμ | 0 σχόλια

 

Στη Λευκάδα δικάζεται την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου γνωστός επαγγελματίας από το Αγρίνιο ο οποίος κατηγορείται για παιδική πορνογραφία.

Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν, είναι για κατ’ εξακολούθηση προμήθεια, κατοχή και διάθεση υλικού παιδικής πορνογραφίας μέσω πληροφοριακών συστημάτων, η παραγωγή του οποίου συνδέεται με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους και σε πλήθος αυτών με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων κάτω των 12 ετών.

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του στις 14 Δεκεμβρίου του 2021 μετά από ενημέρωση από τις αρχές των ΗΠΑ για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας στην οποία εμπλέκονταν τέσσερις συνολικά Έλληνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, του Agriniopress.gr, στο σπίτι του  βρέθηκαν εκατοντάδες αρχεία παιδικής πορνογραφίας. Ο συλληφθείς φέρεται να «κατέβασε» συνολικά πάνω από 100 αρχεία και στον υπολογιστή του βρέθηκαν εκατοντάδες φωτογραφίες και video με σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Να σημειώσουμε ότι ο κατηγορούμενος επαγγελματίας από το Αγρίνιο είναι  πατέρας ενός παιδιού και είναι ήδη προφυλακισμένος στις φυλακές των Γρεβενών.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα