Κυριακή, 01/10/2023 | 11:26

Σε Πάργα και Γιάννενα 22 Αμερικανοί μεσίτες για ευκαιρίες στο χώρο του real estate

572 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 07/10/2022, 12:31 μμ | 0 σχόλια

 

Είκοσι δύο Αμερικανοί μεσίτες και εκπρόσωποι μεσιτικών γραφείων από το Σικάγο των ΗΠΑ βρίσκονται από τις αρχές της βδομάδας στην Ελλάδα, προκειμένου να «εντοπίσουν ευκαιρίες στο χώρο του real estate.

Πρώτος σταθμός των μεσιτών ήταν η Αλεξανδρούπολη, στην συνέχεια θα επισκεφθούν τη Καβάλα, τη Θεσσαλονίκη, τα Γιάννενα, την Πάργα, την Πάτρα, το Αίγιο, την Κόρινθο και την Αθήνα.

Στην Αλεξανδρούπολη, οι Αμερικανοί μεσίτες επισκέφθηκαν το Επιμελητήριο Έβρου και το δημαρχείο Αλεξανδρούπολης, όπου παρακολούθησαν παρουσιάσεις από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Έβρου, Χριστόδουλο Τοψίδη, τον διευθύνων σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης (ΟΛΑ), Κώστα Χατζηκωνσταντίνου, τον πρόεδρο του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βιοτεχνιών Έβρου, Χρήστο Γιορδαμλή και τον δήμαρχο της Αλεξανδρούπολης, Γιάννη Ζαμπούκη.

Επίσης, στους μεσίτες μίλησε και ο Αντρέ Κάμερον, επικεφαλής των δυνάμεων επιμελητείας και μεταφορών του Αμερικανικού Στρατού στην Αλεξανδρούπολη, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη «δυναμική» της πόλης και την «στενή» όπως την χαρακτήρισε σχέση του αμερικανικού στρατού με αυτήν.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα