Κυριακή, 01/10/2023 | 14:09

Πρέβεζα: Το “τρενάκι” στον Ανακριτή-Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος

1625 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 25/10/2022, 9:02 πμ | 0 σχόλια

 

 

 

 

 

Τελικά το “τρενάκι” στην Πρέβεζα συνεχίζει την πορεία του και συγκεκριμένα τη δικαστική πορεία του και κάνει στάση σε… ποινικά μέρη, μάλιστα πλέον έχουμε δίωξη σε βαμό κακουργήματος.

Πρώτη η ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση ακριβώς ένα χρόνο πριν, σας είχε ενημερώσει για την υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας, εκβίασης και άλλων αδικημάτων που είχε διαπράξει γυναίκα εις βάρος γνωστού επιχειρηματία της Πρέβεζας. Να θυμίσουμε την αποκάλυψη μας για το κύκλωμα των εκβιαστών :

“Το … “τρενάκι” σταμάτησε στην ασφάλεια Πρέβεζας- Αποκάλυψη για κύκλωμα εκβιαστών!

Προς επίρρωση του Δημοσιεύματός μας “Το… “τρένο” που πέρασε ή δεν πέρασε από την Πρέβεζα”, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Να σημειώσουμε για την ιστορία ότι αφενός δεν υπάρχει τρενάκι- με ότι αυτό συνεπάγεται- και αφετέρου πρόκειται ξεκάθαρα για κύκλωμα εκβιαστών με στόχο Πρεβεζάνο Επιχειρηματία και την οικογένειά του! Το Δημοσίευμά μας επιβεβαιώνεται πλήρως αφού και βίντεο που κυκλοφόρησε είναι προϊόν μοντάζ. Αξίζει να αποδώσουμε τα εύσημά μας και να συγχαρούμε τον Πρεβεζάνο Επιχειρηματία που δεν ενέδωσε, δεν υπέκυψε στους εκβιασμούς του κυκλώματος εκβιαστών αλλά από τον περασμένο Σεπτέμβριο κίνησε τις νομικές διαδικασίες προστασίας του ιδίου και της οικογένειάς του. Οι διαδικασίες στην Αθήνα κινήθηκαν από τον γνωστό Δικηγόρο Παναγιώτη Βλάσση, ενώ σε επίπεδο Πρέβεζας την υπόθεση έχει αναλάβει ο γνωστός δικηγόρος Βασίλης Γιάπρος. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει ήδη ενημερωθεί η ασφάλεια Πρέβεζας, για όλα αυτά τα ποινικά κολάσιμα που υπάρχουν εις βάρος του κυκλώματος, ενώ καταρρίπτονται και οι φήμες για τρένο ή τρενάκι στην Πρέβεζα. Το μόνο τρενάκι που υπήρξε, ήταν… νομικής φύσεως και πήγε στην ασφάλεια Πρέβεζας. Για την υπόθεση που συνταράσσει και ίσως είναι πρωτόγνωρη για τα χρονικά της Πρέβεζας, ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα η αστυνομία στην Αθήνα. Είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει εξιχνίαση της υπόθεσης ακόμα και την ερχόμενη Δευτέρα! Η ΤΟΜΗ στην ενημέρωση επικοινώνησε με τους δικηγόρους του Πρεβεζάνου επιχειρηματία, Παναγιώτη Βλάσση και Βασίλη Γιάπρο, οι οποίοι επιβεβαίωσαν τις καλά πληροφορημένες πηγές μας, σημειώνοντας με κοινή τους δήλωση:
“Είναι μια πρωτόγνωρα καλοστημένη υπόθεση που οι εκβιαστές δεν δίστασαν να χρησιμοποιήσουν ακόμα και πλαστά στοιχεία για να εκβιάσουν τον επιχειρηματία, αλλά και την οικογένεια του. Να μην ακούγονται ανοησίες γιατί αυτές αποπροσανατολίζουν την έρευνα και ενισχύουν τους εκβιαστές. Έχουμε προσκομίσει όλα τα στοιχεία στις αρμόδιες αστυνομικές υπηρεσίες. Μέχρι την Δευτέρα είναι βέβαιο ότι και η Ασφάλεια Πρεβέζης θα έχει σχηματίσει δικογραφία για τους εμπλεκόμενους, ώστε να επιληφθεί πλέον ο Εισαγγελέας.”

Οι πολύπειροι δικηγόροι του επιχειρηματία μας βεβαίωναν ότι θα φέρουν εις πέρας την υπόθεση. Και επιβεβαιώνονται από τις εξελίξεις. Ακριβώς ένα χρόνο μετά, η εισαγγελική έρευνα περατώθηκε τόσο στην Αθήνα, όσο και στην Πρέβεζα. Η υπόθεση όπως είχαμε αποκαλύψει έχει πολλαπλές πτυχές για τις οποίες επιλήφθηκαν και η Εισαγγελία της πόλης μας και η Εισαγγελία της πρωτεύουσας και είναι βέβαιο ότι την πόλη μας θα επισκεφθούν εκ νέου οι εμπλεκόμενοι, όχι όμως για διακοπές, αλλά για να δώσουν εξηγήσεις στο γραφείο του κ. Ανακριτού, κατόπιν της πρώτης τουλάχιστον κακουργηματικής δίωξης που ασκήθηκε εις βάρος τους, για το αδίκημα μεταξύ άλλων και της επονομαζόμενης εκδικητικής πορνογραφίας.

Η υπόθεση αυτή από την στιγμή που έλαβε χώρα, είναι η πρώτη υπόθεση στην Ελλάδα παραβίασης προσωπικών δεδομένων και διακίνησης απαγορευμένου υλικού, ΠΛΑΣΤΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ, όχι μέσω διαδικτύου αλλά μέσω αποστολής βίντεο και διακίνηση τους από συγκεκριμένα πρόσωπα, τα οποία είναι πολύ πιθανόν και αυτά να κληθούν για τις απόψεις τους σχετικά με την διακίνηση του υλικού ή την αποδοχή από μέρους τους. Επίσης είναι η πρώτη υπόθεση με θύμα άνδρα και θύτη γυναίκα η οποία και εκβίαζε τον επιχειρηματία για να μην του επιστρέψει τα χρήματα που του είχε αποσπάσει.

Η ΤΟΜΗ στην ενημέρωση επικοινώνησε με τους γνωστούς δικηγόρους του Πρεβεζάνου επιχειρηματία, Παναγιώτη Βλάσση και Βασίλη Γιάπρο, οι οποίοι μας δήλωσαν τα ακόλουθα με κοινή τους δήλωση:

«Μετά από ένα χρόνο συστηματικών ερευνών από τις Αρχές, βεβαιώνονται οι καταγγελίες του εντολέος μας και θα αποδοθούν οι ευθύνες στην υπαίτια των κακουργηματικών πράξεων εις βάρος του. Συνδράμαμε τις δικαστικές και αστυνομικές Αρχές με όλα τα στοιχεία και αναμένουμε να κληθούμε από τον κ. Ανακριτή για να καταθέσουμε και συμπληρωματικά στοιχεία. Όπως έχουμε δηλώσει, είναι μια δύσκολη υπόθεση στην οποία είναι πολύ πιθανό να ασκηθούν νέες κακουργηματικές διώξεις, αλλά και να εφαρμοστούν τα αυστηρότερα μέτρα δικονομικού καταναγκασμού».

Αναμένουμε τις εξελίξεις οι οποίες θα είναι συγκλονιστικές!!!

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα